Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Waarom je een sprei wilt hebben tijdens de winter

Hieronder leest u de algemene informatie over Wonen / Huis en Tuin

logo

Door Vewn

Wanneer de winter wordt vervang je misschien jouw dunne zomerdekbed voor een dikker winterdekbed, maar er is een andere verandering die je ook wilt maken, en dat is het toevoegen van een sprei. Er zijn al genoeg Nederlanders die hieraan geloven en de hele winter een deken over hun bed hebben, en jij zal na dit gelezen te hebben ook overtuigd zijn

Het is lekker warm

Deze is misschien wel het meest logisch, maar we noemen hem toch nog even. Wanneer het straks onder het nulpunt komt zal je blij zijn om een extra deken over het dekbed te hebben liggen wanneer je s ‘nachts naar bed gaat. Bovendien hoef je die sprei niet alleen op het bed te houden, wanneer je het s ‘avonds al koud krijgt trek je hem zo van je bed af om er op de bank onder te gaan liggen.

Het ziet er leuk en netjes uit

Tegenwoordig kun je op veel plekken een mooie sprei kopen en hoef je geen genoegen te nemen met een saaie sprei. Zo ziet je er bed er dus nog net wat leuker uit, sommigen van ons geven er wellicht niks om hoe je bed eruitziet, maar als je daar wel omgeeft dan kan een deken jouw bed er een stuk leuker uit laten zien wanneer je een mooie uitzoekt.

Je zult je bed wel moeten opmaken

Het hele idee van een sprei is dat je het over het opgemaakte bed heen drapeert, dus je moet jouw bed wel eerst opmaken voordat je deze erop kunt leggen. Wanneer je helemaal blij bent met je nieuwe sprei is dit dus goede motivatie om je bed iedere dag op te maken, en dat is motivatie die sommige wel kunnen gebruiken.
Zoals je ziet zijn er genoeg reden om voor deze winter een sprei te kopen, je zult er geen spijt van hebben. Niet alleen heb je het in bed, of op de bank, warmer maar je zult bovendien je bed moeten opmaken en het zal er een stuk mooier uitzien.

“​Het hele idee van een sprei is dat je het over het opgemaakte bed heen drapeert”