Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Waar kun je X-4 Storwing getimede proeven in Fornite van week 9 vinden?

Hieronder leest u de algemene informatie over Games

logo

Door Vewn

Als je Fortnite nog niet onder de knie hebt: de X-4 Stormwing-vliegtuigen van Battle Royale is al een tijdje uit en voor meer gunstige: informatie, tips, trucs is het hoog tijd om verder te lezen.

In Fortnite Seizoen 7, week 9 worden er uitdagingen gecombineerd waar de vliegtuigen getimede proefjes maken in de lucht.
De uitdagingen van Fortnite Seizoen 7, week 9 waren donderdagochtend beschikbaar. Wat de uitdaging inhoudt is vrij simpel: 10 spelers moet er voor zorgen dat gouden ballonnen worden vernietigd en een andere team laat ze dansen op de top van een zonnewijzer.

Een extra grote kop koffie en een gigantische metalen hondenkop is hier ook aanwezig. Maar weer een andere uitdaging is dat spelers getimede proeven voltooien, dit moeten de spelers in de vliegtuigen uitvoeren.

Eerst moeten de spelers daadwerkelijk een X-4 Stormwing vinden om rond te vliegen. Dat zou niet zo lastig moeten zijn. Er zijn er altijd een paar bij Frosty Flights en meestal bij afgelegen bergen.

Zodra spelers het vliegtuig hebben, moeten ze twee van de beschikbare drie getimede proeven voltooien.

Fortnite X-4 Stormwing Timed Trials

We kunnen aanraden om ten zuiden van Lonely Lodge over te slaan, omdat het vrij moeilijk is en je moet het zo’n vier of vier keer proberen om de uitdaging überhaupt te voltooien. Halverwege moet je een spiraal naar beneden maken en het middenstukje van het merkteken raken.

Alleen zo kun je naar de volgende merkteken gaan. Als je dat niet doet moet je de hele uitdaging overnieuw gaan uitvoeren. Ter vergelijking: de proef ten zuiden van Frosty Flights is vrij eenvoudig, waarbij spelers dicht bij het water en tussen de gletsjers moeten navigeren.

Dat gezegd hebbende, hebben de meeste spelers in één wedstrijd de uitdaging voltooid. Voer deze tips en trucs uit en je zal de uitdaging gegarandeerd halen! In elk geval, als je probeert om de hele uitdaging in één wedstrijd af te ronden moet je werken met een startende strijdbustraject en het pad van de storm.

Het is belangrijk om enigszins laag te blijven wanneer je over het eiland rijdt. Hoog vliegen maakt het gemakkelijker voor spelers op de grond om het vliegtuig te spotten en te schieten.

Nog gevaarlijker zijn vijandelijke spelers in andere vliegtuigen. Maar elke piloot met een goede beheersing van de ‘boost- en break-functies’ moet in staat zijn om de getimede proeven te beheren.

Het aftellen in de game eindigt voor Fortnite Season 7 pas op 27 februari 2019. Dus spelers hebben net iets minder dan een maand om het één of ander uitdagingen te voltooien voordat seizoen 8 bij ons is. Dus waar wacht je op en pak die vliegtuig!

“Het is belangrijk om enigszins laag te blijven wanneer je over het eiland rijdt”