Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Sandwich kleding; alles wat jij erover wilt weten

Hieronder leest u de algemene informatie over Mode

logo

Door Vewn

Sandwich is een kledingmerk wat in de afgelopen jaren zijn imperium heeft opgebouwd, sinds 1981 verkopen ze Sandwich kleding en ze hebben veel ontwikkeling door gemaakt. Maar wat jij wilt weten is wat Sandwich kleding inhoud, waar ze voor staan en wat voor kleding ze verkopen. Dat hebben wij voor jou uitgezocht

Het merk Sandwich

Sandwich heeft het doel om kleding te maken die je elke dag aan kunt, zonder dat het alledaagse kleding is. Elk kledingstuk dat ze ontwerpen past bij hun merk en is uniek, bovendien zijn ze gedreven om aandacht aan elk detail te schenken.


De designstudio van Sandwich kleding is gevestigd in Amsterdam, en is hiermee een echt Nederlands merk. Toch heeft Sandwich kleding ook de rest van de wereld veroverd en hebben ze nu meer dan 2000 winkels wereldwijd.

Wat verkoopt Sandwich?

Nu je weet wat Sandwich is wil je vast ook wel weten wat voor kleding ze dan verkopen, en dat hebben wij voor jou op een rijtje gezet.
Sandwich jurken zijn elk een uniek stuk, wanneer je ze ziet merk je meteen dat ze op geen enkele andere jurk lijken. Bovendien zijn ze spotgoedkoop wanneer je ze in de Sandwich sale koopt, en dan heb je Sandwich jurken van een hoge kwaliteit

Ook tops en T-shirts hebben ze bij Sandwich kleding in veel verschillende soorten, ook deze zijn elk uniek. En alhoewel ze uniek zijn passen ze toch bij veel outfits en kun je ze dus elke dag aan.
Ook broeken hebben ze verschillende soorten, zo hebben ze jeans, linnen broeken en jumpsuits. Er zit voor elke vrouw dus wel iets tussen. En ook hier geldt dat de broeken van een kop kwaliteit zijn gemaakt en je ze elke dag aankunt.

Natuurlijk hebben ze nog meer kledingstukken bij Sandwich, maar dit is een greep uit wat ze verkopen. Je bent natuurlijk vrij om zelf een kijkje in hun webshop te bekijken om voor jezelf te zien wat ze allemaal hebben. Sandwich kleding is kleding van hoge kwaliteit die je elke aan kunt, kijk dus vooral een kijkje bij de Sandwich sale.

“Sandwich heeft het doel om kleding te maken die je elke dag aan kunt, zonder dat het alledaagse kleding is.”