Om gelijk maar het antwoord te geven, allebei. Maar voor we je het antwoord toelichten eerst maar wat meer over het product. Het product is in 2010 de wereld in geholpen en wel in Nederland. Het initiatief lag bij Floor van de Water. Zij is een creatieve vrouw en al zeulend met de grote schoudertas vroeg zij zich af waarom dat gesjouw nou altijd nodig was. Natuurlijk zijn er momenten dat zo’n schoudertas met ontelbaar veel vakken (die altijd vol moeten zijn!) onmisbaar is of lijkt.
Hieronder zult u algemene informatie & tips lezen.

De geboorte van By LouLou

Beginnend met de naam. Floor van de Water is een echt Hollandse naam waar je in het buitenland helaas niet veel mee verder komt. Dus moest er een andere naam komen voor het product dat zij voor ogen had en dat werd By LouLou. Een beetje Engels en een beetje Frans of wel “a bit sophisticated (By) en un peu frivole (LouLou)”. Dat wat de naam betreft. Nu het product waar alles mee begon, inmiddels reeds bekend als SLB. Een portemonnee, plaats voor een smartphone en tevens een clutch. Ziedaar de Smart Little Bag, het eerste en gelijk succesvolle ontwerp van By LouLou.

Slimme tip van By LouLou

Mannen weten het, vrouwen herkennen het. Het overpakken van tassen, noodzakelijk vanwege andere kleding, andere gelegenheid of kleuraanpassing. ByLouLou bracht en brengt de oplossing. Ontneem de vrouw de noodzaak om met veel gezucht te moeten overpakken, maar voeg wat toe. Stop de SLB ook in die tas. Moet je even op chic dan hoef je alleen maar de SLB uit de grotere tas te halen en je hebt alles bij de hand: Een spiegel, want die zit er natuurlijk ook in, je smartphone en portemonnee. Hoef je niet op chic en moet je alleen wat boodschapjes doen, ook dan is de Smart Little Bag verdraaid handig. Bovendien zit er een polsbandje aan.

Waarom is de SLB van By LouLou zo anders?

Bij zo’n unieke vondst als deze Smart Little Bag hoort vanzelfsprekend ook een bijzondere uitvoering. Op de eerste plaats is de SLB van By LouLou in hoge kwaliteit leer uitgevoerd. Daarnaast is er keuze uit talloze kleuren en printjes. Tot slot maken een bedeltje met de Eiffeltoren en een muntje met het logo van LouLou het kleinood compleet.

By LouLou is inmiddels een gevestigde naam in de tassenwereld. Er zijn vele andere tassenmodellen bijgekomen, alsmede accessoires armbanden, colliers, oorbellen en ringen. En al deze producten staan voor dezelfde hoge kwaliteit. Je kunt dus gerust zeggen dat By LouLou HET tassenmerk is en dat ZIJ iedere vrouw gelukkig maakt.

Wil je ook anderen deelgenoot maken van wat By LouLou te bieden heeft, het maakt niet uit hoe je het doorgeeft. By LouLou, LouLou, byloulou of loulou tassen, het merk is inmiddels zo bekend dat het altijd herkend zal worden.

In onze categorie: “Mode” kunt u meer blogs lezen over dit onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *