Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hoe kies jij de perfecte portemonnee als man

Hieronder leest u de algemene informatie over Mode

logo

Door Vewn

Als man is het hebben van een stijlvolle en toch praktische heren portemonnee redelijk belangrijk, en het kan een eindeloze zoektocht zijn. Om deze zoektocht wat te versoepelen hebben wij enkele tips op een rijtje gezet waarmee je gemakkelijk de perfecte mannen portemonnee kiest.

Houdt het simpel

Het is niet fijn om met een enorme overvolle portemonnee rond te moeten sleuren, en waarschijnlijk bewaar je er grotendeels toch alleen maar rommel in. Wanneer je niet vaak contant geld op zak hebt kan het zelfs een goed idee zijn om een pasjeshouder te kiezen in plaats van een grote leren portemonnee.


Dit geld ook voor het design en de kleur. Een simpele portemonnee is een betere keuze want deze past overal bij en zorgt voor een tijdloze look. Een klassieke look slaat de plank eigenlijk nooit mis.

Investeer in kwaliteit

Jouw portemonnee is iets wat je dagelijks gebruikt en dus ook altijd bij je hebt. Het is dus handig als dit wat langer meegaat. Een portemonnee kopen die wat meer kost maar wel gemaakt is van echt leer en met ene hoge kwaliteit gemaakt is, is uiteindelijk echt veel beter. 

Bovendien ziet het ook veel beter uit wanneer je ene hoge kwaliteit en goed uitziende portemonnee hebt tegenover een goedkopere van slechte kwaliteit.

Zorg dat het met je kledingstijl matcht

Je hebt een andere portemonnee nodig als je altijd spijkerbroeken draagt dan wanneer je elke dag een pak aan moet. Bij een pak past een donkere portemonnee beter, dat staat erg professioneel en stijlvol. Eigenlijk moeten de kleuren van je broek in de portemonnee terugkomen, zoveel als mogelijk is. Zo past jouw portemonnee overal bij.


Met deze tips kun ook jij op portemonnee jacht, en vertrouw als ik je vertel dat investeren echt veel slimmer is. Je koopt toch liever één keer een goede portemonnee dan dat je elke maand op niet een goedkope koopt. Bovendien is een portemonnee van echt leer een stuk stijlvoller.

“Een portemonnee kopen die wat meer kost maar wel gemaakt is van echt leer en met ene hoge kwaliteit gemaakt is, is uiteindelijk echt veel beter. “