Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Een overzicht van de kleding van PME Legend

Hieronder leest u de algemene informatie over Mode

logo

Door Vewn

PME Legend is een redelijk bekend merk, en velen van ons hebben er weleens van gehoord. Ze staan vooral bekend om hun jeans, en dit is niet voor niets, maar PME Legend heeft nog veel meer te bieden. Vandaag willen wij jou een kijkje geven binnen het merk en laten zien wat PME Legend allemaal te bieden heeft.

De visie van PME Legend

PME Legend komt natuurlijk voort uit het sigarettenmerk Pall Mall, maar hun werkelijke visie draait om de cargopiloten van Amerika. Al 25 jaar maken zij kleding speciaal voor deze piloten en de omstandigheden die zij moeten doorstaan. Hierdoor zijn PME Jeans stevige maar ook behendige jeans, net als de rest van hun collectie trouwens. En met hun collectie zullen wij jou nu kennis laten maken.

De collectie van PME Legend

Als eerste zijn er natuurlijk de PME-jeans. Deze jeans zijn simpel en klassiek, en zijn gemaakt om perfect te zitten en om lang mee te gaan. Deze jeans passen overal bij en zitten altijd goed, zijn dan ook gemaakt om aan te kunnen tijdens lange vluchten in cargo vliegtuigen. Misschien dat je hier eindelijk je perfecte paar jeans vindt, bovendien hebben ze ook shorts voor het warmere weer. Dan heb je nog de PME T-shirts en truien. Ze hebben een simpele en klassieke pasvorm met verschillende kleuren en prints. 

Deze shirts en truien passen overal bij, maar er is wel voor iedereen een eigen shirt of trui aangezien er veel variatie is binnen kleuren en prints.
Wanneer je wat chiquer voor de dag moet komen zijn de PME-overhemden of de polo’s ideaal. Ook hier zien we weer een klassieke pasvorm terug, maar ze zien er toch elk uniek uit.


Als laatste hebben we natuurlijk de jassen, die gemaakt zijn voor slecht weer en lange vluchten. Hierdoor zijn het stevige jassen die elk weer doorstaan.

Nu je weet waar PME Legend, van Pall Mall, vandaan komt en wat ze allemaal verkopen wil je misschien wel wat kleding van hen proberen. Ik kan het je zeker aanraden.

“Wanneer je wat chiquer voor de dag moet komen zijn de PME-overhemden of de polo’s ideaal.”