Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Dit is de reden waarom de meeste heren slecht gekleed zijn

Hieronder leest u de algemene informatie over Zakelijk

logo

Door Vewn

Tegenwoordig maken zoveel heren zich schuldig aan het begaan van een aantal meest voorkomende stijlfouten, en de meeste tijd zijn ze er zelfs niet van op de hoogte. Elke man heeft heel veel potentie om zich te kleden en er geweldig uit te zien. Ik wil niet dat je een van deze fouten maakt. Vandaag laat ik je zien waarom de meeste heren zich slecht kleden en hoe je dat kunt omdraaien. Hieronder zult u algemene informatie & tips lezen. Laten we beginnen!

Ze missen creativiteit

Je moet je iets in je hoofd voorstellen en het dan in het echte leven uitvoeren. Vooral voor veel heren is het een raadsel om erachter te komen welke kleuren bij elkaar passen en welke stijlen je moet mixen om jezelf er goed uit te laten zien. Dit is de reden waarom het samenstellen van een outfit zo moeilijk is en waarom mannen genoegen nemen met minder. Als jij dit bent, kun je het beste vasthouden aan basiskleding. Draag neutrale kleuren en essentiële stukken, iets waar je nooit mis mee kunt worden. Als je garderobe gemaakt is van basics, kun je vrijwel blindelings ingaan en iets stijlvols uitkiezen.

Gebrek hebben aan begeleiding

Om de juiste style te kiezen en dragen is moeilijk. Daar geef ik je gelijk in. Als je echter leert en je laat inspireren door anderen kun je inspiratie opdoen. Ik krijg altijd ideeën van beroemdheden en stijliconen om verschillende stukken en outfits te dragen. Als je moeite hebt met het componeren van outfits, zoek dan advies. Onder het rubriek ‘Mannen’ vind je meer diverse artikelen die je hierbij kan helpen.

Ze zijn lui

Mannen zijn over het algemeen lui en kunnen vrij moeilijk buiten de kader denken. Omdat ze nooit iets uit hun comfortzone hebben gedragen, klinkt het taboe in hun hoofd. Ze denken gewoon dat het er nooit goed zal uitzien. Met stijl kun je niet bekrompen zijn. Je weet maar nooit, je ziet er misschien fantastisch uit in iets dat je nooit zou willen dragen. Mannen zijn niet beraad zoals vrouwen, ze hebben gewoon een hekel aan winkelen. In plaats van tijd door te brengen en iets te vinden dat er goed uitziet, nemen ze genoegen met minder. Het vervelend vinden om te winkelen is geen excuus. Als je er goed uit wilt zien, doe dan de moeite.

“Mannen zijn niet beraad zoals vrouwen, ze hebben gewoon een hekel aan winkelen”