Een discussie die al jaren gaande is. Je bent als vrouw hartstochtelijk bezig alle dingen die je belangrijk vindt, in je tas te stoppen. Nadat je alles er ingestampt hebt  staat die tas bol. Er iets weer uithalen is ook geen optie. Intussen kijkt een manspersoon toe en tot overmaat van ramp slaakt ie met regelmaat een zucht. Jouw antwoord daarop is dan: “Jij hebt makkelijk praten; jij barst van de zakken!” De toon is gezet, het probleem blijft.
Hieronder zult u algemene informatie & tips lezen.

By LouLou staat voor: “Weg met het tassenprobleem”

By LouLou is het geesteskind van Floor van de Water. Zij zag haar toekomst aanvankelijk in de reclamewereld liggen. Laat nu het meesjouwen van zware schoudertassen haar op een heel ander idee gebracht hebben. Zij bedacht de SLB, dat staat voor Smart Little Bag. Dit is een clutch en een portemonnee in één. Juist goed voor wat kleine dingen, je geld, een spiegel en je smartphone. Ideaal als je uitgaat of even snel nog wat boodschappen moet doen. Deze SLB past dus gemakkelijk in je schoudertas en vraagt niet veel ruimte.

De Smart Little Bag werd een internationaal succes en dat smaakte naar meer

Als je vrouwen kunt helpen met een oplossing als de SLB moet het ook mogelijk zijn om andere unieke tassen te ontwerpen en te produceren. En dat is gelukt. By LouLou tassen hebben inmiddels internationaal hun weg gevonden en veel vrouwen gelukkig gemaakt door:

Modieuze kwaliteit en By LouLou gaat hand in hand

De grote collectie en de regelmatige vernieuwing zullen je als de hedendaagse vrouw zeker aanspreken. Ook het bewijs dat een eigen look niet duur hoeft te zijn. Bovendien biedt By LouLou een aanvullende collectie van hoogwaardige kwaliteit armbanden, colliers, oorbellen en ringen. Echt sieraden met een “wow” effect.

Bij de ontwikkeling van de collectie By LouLou heeft de boeiende sfeer van Parijs in de vijftiger jaren een belangrijke invloed gehad. LouLou is duidelijk herkenbaar als het Franse deel van de naam. Om nog even terug te komen op het tassenprobleem in het begin; dat bestaat niet meer als je met By LouLou in zee gaat. Geen man die reden heeft om te zuchten als hij jou met je tassen bezig ziet. De collectie van By LouLou is zo breed en zo betaalbaar dat je voor elke gelegenheid altijd een passende tas zult vinden. Sterker nog, er is zelfs een modieuze luiertas leverbaar.

In onze categorie: “Mode” kunt u meer blogs lezen over dit onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *