Oklahoma high school football rekrutering: Tulsa Holland Hall’s Owen Ostroski

TULSA – Een van de beste verdedigende spelers zal Oklahoma niet verlaten om schoolvoetbal te spelen. Tulsa Holland Hall senior verdedigingslineman Owen Ostroski kondigde dinsdag aan dat hij zich mondeling aan Tulsa verplichtte. Dit komt op de hielen als hij zich uit het leger terugtrekt na het vertrek van Black Knights defensieve lijncoach Tank Wright, die vertrok om een positie in te nemen als Illinois’ kracht en conditionerende coach. Ostroski is de zoon van de voormalige Tulsa All-American Jerry Ostroski, die acht seizoenen in de NFL voor de Buffalo Bills speelde. Als senior domineerde de 6-voet-3, 245-pond Ostroski terwijl hij Holland Hall hielp met een 12-0 record en een klasse 3A staatskampioenschap. Hij registreerde 94 tackles, waaronder 41 voor verlies,

Plaats een reactie