Donaties stromen voor een gezin van poolse man verdronken

Donaties stromen voor een gezin van poolse man die verdronk probeert op te slaan van kinderen – DutchNews.nl Dutch News brings daily news from The Netherlands in English

Zondag 09 Augustus 2020

Foto: Depositphotos.com

Een crowdfunding campagne voor de familie van een poolse man die verdronken is afgelopen weekend tijdens het opslaan van drie kinderen van de zee had opgeworpen meer dan €140,000 door vroeg op vrijdag ochtend.

Marcin Kolczynski, 37, ovl. na het afbreken van een telefoongesprek met zijn vrouw om te proberen om de kinderen te helpen die het had gekregen in de problemen in de zee in de buurt van Julianadorp. Het strand niet strandwachten.

‘Marcin had drie kinderen en een vrouw in Polen. Hij was een seizoenarbeider, en dus dacht ik dat zijn familie zou niet goed uit,’ Martina Janasz, die aan de fund-raiser, vertelde televisie talkshow Editie NL.

‘Als een vrouw uit Polen, ik weet hoe moeilijk dingen kunnen worden in Polen, en gezien het feit dat hij naar Nederland kwam voor seizoensgebonden werk, toen wist ik genoeg.’ Janasz benaderde de familie via Facebook voor toestemming om de lancering van de crowdfunder.

De drie kinderen in de zee werden in veiligheid gebracht, maar Kolczynski kreeg gevangen in een rip tide en verdween uit het zicht. Zijn lichaam aangespoeld een uur later.

Dank u voor uw donatie aan DutchNews.nl

De DutchNews.nl team dankt alle gulle lezers die een donatie gedaan in de afgelopen weken. Uw financiële steun heeft ons geholpen om uit te breiden onze dekking van het coronavirus crisis in de avonden en in het weekend en zorg ervoor dat u up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is gratis voor 14 jaar, maar zonder de financiële steun van onze lezers, we zouden niet in staat zijn om u te voorzien van eerlijke en accurate nieuws en beschikt over alle dingen nederlandse. Uw bijdragen is dit mogelijk maken.

Als je nog niet een donatie gedaan, maar dat zou willen, kunt u dat doen via Ideal, credit card of Paypal.

Veel dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan DutchNews.nl in de afgelopen dagen!

Wij kunnen deze service niet bieden zonder jou. Als je nog niet een bijdrage geleverd, kunt u dat hier doen.

De DutchNews.nl team

Doneer nu

Bron: https://www.dutchnews.nl/news/2020/08/donations-flood-in-for-family-of-polish-man-who-drowned-trying-to-save-children/

Plaats een reactie