Mozaiek Livestream + Kids Zondag 26 juli 2020 Met GebarenTolk

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus zullen we de komende periode iedere zondag een dienst live uitzenden. Deze live uitzending met gebarentolk begint om 10:00 uur met een special voor de kids en om 11:00 uur start de gewone dienst. We hopen dat jij je op deze manier met Mozaiek verbonden weet. Je bent welkom zoals je bent. Wij zien er naar uit om samen met jou God te aanbidden.

De online dienst zónder gebarentolk: https://youtu.be/M70y-nMUG4M
We hebben ook een livestream met schrijftolk beschikbaar (ondertiteling). Klik hier: https://www.text-on-tap.live/index.html#e=mozaiek&youtube=hlgDXBB4Sec

Translation
Do you need English translation please download the INTERACTIO app from Google Play or App store. Event code = 0318
Or use this link: https://app.interactio.io/Search?eventCode=0318

Check de laatste status mbt onze livestream diensten https://www.mozaiek0318.nl/livestream

Collecte
Tijdens de dienst zal er ook een collecte zijn. Wil jij ook een bijdrage doen? Dit kan heel gemakkelijk via onze app “Mijn Gemeente” of ga naar onze website https://www.mozaiek0318.nl/paginas/geven-via-qr.html?utm_source=mozaiek0318&utm_medium=referral-youtube om een gift over te maken.

Download de “Mijn Gemeente” app en installeer de app op je telefoon. Na het downloaden moet je domeinnaam www.mozaiek0318.nl invullen. Daarna vind je de optie “GEEF”

Meer weten over Mozaiek0318 of in contact komen met ons? Check de website https://www.mozaiek0318.nl of volg ons via social media: @mozaiek0318

Liever mailen? contact@mozaiek0318.nl

  • Likes: 11
  • Dislikes: 0
  • Tags:

Transcript

Plaats een reactie