Hot dog smaak ijs te koop in Leiden ijs

Een ijssalon in Leiden is gekomen met een nieuwe smaak – hot dog!

Matthijs Bollen, een ice cream maker op het Ijs van Matthijs salon in Leiden, heeft een hot dog smaak ijs. Maar niet zomaar een hotdog – de beroemde HEMA hotdog, met hun klassieke saus gegooid in daar ook.

Het ijs bevat echte stukjes hotdog, een klodder van de HEMA saus, en kleine stukjes brood. Hoe vreemd dit ook mag klinken, Bollen heeft gezegd: veel mensen genieten van de smaak (zelf opgenomen), maar al snel van gedachten veranderen als ze ontdekken wat ze eten: “De saus zelf is vrij zoet en het ijs is goed in balans”, zei hij tegen RTL Nieuws.

Dit is niet de eerste keer Bollen introduceerde een gekke smaak in zijn salon. In 2018, na het verliezen van een weddenschap met vrienden, creëerde hij de McDonalds classic Big Mac smaak ijs. Dan, in 2019, de trend zette zich voort en hij schiep de sushi smaak ijs. Wie weet wat hij zal gaan doen.

Duim: indebuurt Leiden

Abonneren op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Door te klikken op abonneren, gaat u ermee akkoord dat wij kunnen uw informatie verwerken in overeenstemming is met ons privacy-beleid. Voor meer informatie, bezoekt u alstublieft deze pagina.

Bron: https://www.iamexpat.nl/lifestyle/lifestyle-news/hot-dog-flavoured-ice-cream-sale-leiden-ice-cream-parlour

Plaats een reactie