Uw ontwikkeling is van cruciaal belang, zelfs in een tijd van wereldwijde

Nieuwe kansen voor groei vrijwel altijd komen na een crisis, en zij komen meestal in de context van de gebeurtenissen in de wereld. We waarschijnlijk leren minder van openbare evenementen dan doen we vanuit een persoonlijke crisis, die vaak een meer directe en betekenis voor ons. In uw professionele leven, hebt u waarschijnlijk te maken met de kleinschaligheid uitdagingen elke dag, en uw vermogen om te leren van elk van hen bereidt je voor op grote evenementen. Wordt bewust van nieuwe mogelijkheden voor groei binnen elk geval geeft u persoonlijk en transformeer u professioneel.

Transformatie en perspectief

Zelfs tijdens de huidige wereldwijde economische onzekerheid, Nyenrode Business Universiteit is van mening dat de keuze voor het volgen van een opleiding, kan nog steeds een waardevolle investering die niet alleen een hoesje voor je carrière, maar biedt ook perspectief voor de lange termijn. Een van de tools die je kunt aanboren voor persoonlijke en professionele ontwikkeling is een MBA (Master in Business Administration).

Een MBA-programma biedt u tal van voordelen. Bijvoorbeeld, kan niet alleen een MBA bereidt u voor een senior strategisch management positie, maar ook u in staat stellen om te veranderen naar een andere functie of industrie, of zelfs de eerste stap in het worden van een ondernemer. In-class diversiteit en de werkelijke real-life business cases zal u toelaten om het toepassen van nieuwe ervaringen vanuit verschillende perspectieven, terwijl het vormgeven van uw authentieke stijl van leiderschap. En niet te vergeten het feit dat Nyenrode is een business universiteit met een zeer goede reputatie en een uitgebreide internationale alumni network.

Het bevorderen van uw potentiële en leiden van de toekomst

De universiteit vlaggenschip programma sinds 1982, het Full-time MBA op Nyenrode heeft verstrekt aan de deelnemers van over de hele wereld met een breed scala aan persoonlijke en professionele vaardigheden en nieuwe carrièremogelijkheden sinds. Een eenjarige fulltime-programma is gebaseerd op Nyenrode de nieuwe locatie aan de “Keizersgracht” in het hart van Amsterdam en is gerangschikt nr. 32 in Europa volgens de Financial Times Ranking van 2019.

Het Full-time MBA programma zelf is ontworpen rond geïntegreerde zakelijke praktijken die betrekking hebben op de meest belangrijke onderdelen van de huidige dynamiek van de activiteiten, maar ook nieuwe onderwerpen zoals Big Data en de Circulaire Economie. Dit zorgt niet alleen voor de studie weerspiegelt de realiteit van het zakendoen, maar het betekent ook dat u en uw collega MBA-studenten samen aan een case studies in opdracht van het senior management van managers bij bedrijven in Nederland en Europa.

De primaire focus van het Full-time MBA is uw loopbaan en uw aantrekkelijkheid voor het bedrijfsleven. De persoonlijke ontwikkeling van leiderschap reis is bedoeld voor het versterken van uw leiderschap potentieel. U zal worden aangemoedigd en ondersteund bij het identificeren van de sterke punten als individu en lid van het team, terwijl het nemen van concrete maatregelen om de gebieden die zouden kunnen profiteren van de professionele ontwikkeling. Dit resulteert in een hogere mate van self-richting, en een verbeterd vermogen om anderen te leiden en organisaties in tijden van crisis.

 

 

Ontdek Nyenrode Full-time MBA en krijgen persoonlijk carrière advies

Wilt u meer weten over Nyenrode de Full-time MBA? En leren hoe het MBA-programma is ontworpen om uw carrière en u voorzien van een nieuw perspectief voor de toekomst? Bezoek hun website voor meer informatie of aanmelden voor de volgende Virtuele MBA Roadshow op 8 augustus 2020. Verzoek persoonlijk carrière advies van Nyenrode ‘ s Carrière en Persoonlijke Ontwikkeling van de Afdeling en ontvang waardevolle input op uw volgende carrière stappen!

Bron: https://www.iamexpat.nl/education/education-news/your-development-critical-even-time-global-crisis

Plaats een reactie