Vlog 7 Corona in Nederland thuis week 1

Corona heeft er deze week voor gezorgd dat wij thuis moeten werken. Zoals jullie weten zitten wij in het po en moesten wij dus af en toe wel op school aanwezig zijn. Maandag hebben wij alles klaar moeten maken voor de kinderen en dinsdag konden de kinderen hun werk komen ophalen. De rest van de week telefonisch contact gehad met ouders. Verder hebben wij ons deze week goed vermaakt. Deze Vlog is dus iets anders dan jullie van ons gewend zijn. Wij hopen dat jullie hier ook van kunnen genieten.

Link naar het hele lied voor de tweeling: https://www.youtube.com/watch?v=HwzMRKs2-JA&list=UUcrWIIeoFfEIles9xMqgZUw&index=2

  • Likes: 2
  • Dislikes: 0
  • Tags: corona,vloggen,video,logboek,spelletjes,oppassen,binnen,buiten,alleen,samen,gezellig,vermaken,pauze,iui,kinderwens,moeders,lesbie,kind,baby,yoga,neefje,nichtje,thuiswerken,school,po,basisonderwijs,juffen,juf,bellen,appen,videobellen,familie,bezoek,verboden,thuis,quarantaine

Transcript

Plaats een reactie