Corona Stress | Power Tapping (EFT) Meditatie | Nederlands

In deze geleide meditatie met Power Tapping (EFT) begeleid ik je om de stress rondom het Corona virus aan te pakken. Het duurt zo’n 12 minuten. Laat je me weten hoe het jou heeft geholpen? Wat was je intensiteit aan het begin en wat was het aan het eind? Laat het in een bericht achter hier op YouTube.

Wanneer de intensiteit aan het eind van de Power Tapping Meditatie lager is, dan heb je goed gewerkt. Goed gedaan. Mijn complimenten.
Bij gelijke intensiteit of zelfs hogere intensiteit, wees gerust. Mogelijk dat er andere situaties zijn, waarbij je dezelfde gevoelens hebt gehad. De zogenoemde haakjes. En de situatie die je nu aanpakt, haakt daar aan en zakt daardoor niet in intensiteit. Samen met mij of een andere EFT therapeut of coach kan je de onderliggende aspecten aanpakken.

Zorg dat je opschrijft wanneer er gedachten of herinneringen of een gevoel van angst, boosheid of verdriet en mogelijk voelbaar in je lichaam, tijdens de Power Tapping Meditatie naar boven komen. Dan kan je op een later tijdstip deze aspecten oppakken door bijvoorbeeld deze meditatie nog eens te herhalen. Hierdoor sta je je lichaam toe om te genezen in elk aspect dat mogelijk is. Je stresshormonen o.a. Cortisol verlaag je. Bewuste en onbewuste overtuigingen laat je beetje bij beetje gaan. Gebruik daarom alleen al deze of een andere meditatie dagelijks.

Voor meer informatie over Power Tapping Meditaties, bezoek de sites https://www.live-your-choice.com/ en https://www.dissolvingtrauma.com/. Wanneer je vragen hebt, email mij sandra@live-your-choice.com.

We geven wekelijks Online Power Tapping Meditatie van 1 uur. Hoe mee te doen, lees je op https://www.dissolvingtrauma.com/power-tapping-meditatie/.

Dit was Sandra Bijl van Live Your Choice en wat er ook gebeurt, blijf EFT-en, blijf Power Tappen.

  • Likes: 2
  • Dislikes: 0
  • Tags:

Transcript

Plaats een reactie