Zo klinkt ROCKSTAR van DABABY in het Nederlands | BENR COVER

Dit is hoe onze versie van Rockstar van Dababy in het Nederlands klinkt. Laat ons vooral weten wat je van deze Nederlandse versie vindt en welke cover we volgende week moeten doen!

► Abonneer voor elke vrijdag nieuwe muziek!
http://bit.ly/BENRabo

► Elke donderdag om 20:30 hoor je ons en onze covers als eerste op Qmusic in de show van Kai Merckx!

► Spotify:
https://spoti.fi/2Ci6lUn

► Instagram:
https://www.instagram.com/bart_maessen
https://www.instagram.com/robin_zomer
https://www.instagram.com/benropinsta

Zakelijk contact:
↪ info@BENR.nl

Biografie BENR:
Vanaf 2017 maken Bart Maessen (26) en Robin Zomer (27) als duo muziek onder de naam BENR. De twee muzikanten leerden elkaar 14 jaar geleden kennen op school en zijn sindsdien beste vrienden. Het verhaal van het Popduo begon dit jaar als een jongensboek; Nadat Qmusic dj Kai Merckx de hertaalde BENR-versie van ‘The Last Time’ van The Script aan The Script zelf liet horen, was de wereldberoemde Ierse band zo enthousiast dat ze Bart en Robin persoonlijk hebben uitgenodigd om het nummer samen met hen op te voeren in een uitverkochte Ziggo Dome op 20 en 21 maart 2020. Door de gevolgen van de Corona-maatregelen spatte deze droom tijdelijk uiteen, maar gelukkig staat het optreden opnieuw ingepland op 16 en 17 juni van dit jaar. In de tussentijd brengt het duo hun zelfgeschreven song ‘Vergeet Me’ uit.

BENR maakt in samenwerking met Qmusic iedere week een Nederlandse versie van een Engelstalig nummer uit de Top 40, waarin ze het nummer hertalen naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en het Algemeen Dagblad en wordt online honderdduizenden keren bekeken. Op het YouTubekanaal van BENR, dat volledig in het teken staat van muziek, worden naast covers ook eigen nummers gedeeld met de inmiddels 165.000 volgers. Dit jaar zal BENR met nog meer nieuwe, eigen releases komen. Het muzikale duo heeft vorig jaar een meerdaags schrijfkamp georganiseerd in de wereldberoemde John Lennon & Yoko Ono suite. Hier is gewerkt aan nieuw materiaal met schrijvers en componisten met de grootste Nederlandstalige hits op hun naam.

  • Likes: 324
  • Dislikes: 7
  • Tags: BENR,Bart Maessen,Robin Zomer,Bart en Robin,Bart,Robin,Maessen,Zomer,BENNER,BANNER,BENER,BEN ER,BENUR,BNR,vertaalde cover,vertaalde covers,cover,nederlandse versie,dutch version,nederlandse cover,in het nederlands,dababy,rockstar,baby jesus,roddy ricch,tiktok,tiktok rockstar,rockstar nederlands,rockstar vertaald,rockstar cover

Transcript

Plaats een reactie