“Is Bart De Wever De Koning Van België Of Nederland?” (Leuven)

“Is Bart De Wever De Koning Van België Of Nederland?”

StraatInterview Waar Je 100% Jouw Lach Niet Kunt Inhouden!!!!
Scholentour waarin ik de jeugd test! #straatinterview

ABONNEREN IS GRATIS!! GUN DIE LIKE EN SHOW SOME LOVE!

ECHTE STRIJDERS DROPPEN LIKE EN REACTIE! (als je misgunt karma komt je pakken;))

wil je dat ik naar UW SCHOOL kom? Wil je dat ik even je klasgenoten kom onder vragen en ze op de rooster moet leggen? Wil jij kans maken op een leuk geldbedrag?
Ja, dat allemaal gaat als je mij een bericht op Instagram stuurt met daarin in waarom ik naar jouw school zou moeten komen!

volg mij op Instagram en stuur dm!!!

MEER INTERVIEWS? STUUR IN DM WELK ONDERWERP EN WELKE OMGEVING!!

Heb jij vragen of bepaalde ideeën of samenwerkingen?
contacteer mij op dit email-adres: Younes.Idrissi@icloud.com

Sociale Media
https://www.instagram.com/idrissiyounes/ – Instagram
https://www.facebook.com/younes.idris… – FaceBook
https://twitter.com/younesidrissi__ – Twitter

—————————————————————————————
Het is een spel dat ik 5 vragen stel en als de persoon ze alle 5 correct kan beantwoorden verdiend degenen die meedoet een geldbedrag. Er zijn gekke antwoorden waardoor er grappige reacties en situaties ontstaan. daarvan maak ik een leuke spontane video. Iedereen die meedoet aan de video is vooraf gevraagd of ik toestemming heb om hij of zij te filmen en de vragen te stellen en dat vervolgens op YouTube te zetten!

  • Likes: 721
  • Dislikes: 8
  • Tags: bart de wever,koning,België,Nederland,politiek,younes,idrissi,antwoord,#straatinterview,straatinterview,reactie,gekke vraag,domme mensen,domme,antwoorden,man,vrouw,leuke,slim,dom,vraag,interview,grappig,lachen,jongeren,scholieren,nederlands,funny,brutale mensen,scholen,jeugd,jeugdvantegenwoordig,grappige videos,grappige filmpes,youtube belgie,interviewer,hilarisch,idrissiyounes,meir,Leuven

Transcript

Plaats een reactie