PER NIEUWE ROLLS-ROYCE CULLINAN NAAR DE MOOISTE GOLFBAAN VAN NEDERLAND

Na de prachtige Rolls-Royce Phantom 8 in de vorige video mag Floris Wyers – uitgever van ons mooie Pure Luxe magazine (in print en online) – deze keer rijden met wederom een Rolls-Royce en wel een hele speciale; de Rolls-Royce Cullinan Black Badge met een prijskaartje van maar liefst 585.000 euro. De auto is uitgevoerd in een met de hand gepolijste zwarte laklaag met een geel streepje en heeft iets meer paardenkrachten onder de kap dan de “standaard” Cullinan. De 6,75 liter V12 produceert nu maar liefst 600 pk en dat is 29 pk meer. Deze aflevering gaat Floris langs bij Bernardus Golf and Memories in Cromvoirt, één van de mooiste golfbanen van Nederland. Floris wordt rondgeleid door de charmante General Manager aldaar, Sabine Riezebos. Naast golfen, kan je namelijk ook gebruikmaken van de sauna, het stoombad, de fitness, het buitenzwembad en de tennisbaan. Er is zelfs een heus boutique hotel met 8 prachtige kamers. Per golfcar rijden Sabine en Floris over de prachtige baan en Floris kijkt zijn ogen uit. Ze besluiten de middag met een heerlijke lunch en natuurlijk een glaasje Bernardus Chardonnay in sterrenrestaurant Noble Kitchen (ook op het terrein) alwaar chef-kok Edwin Kats de scepter zwaait. Santé. Kijken en genieten dus weer!

Met speciale dank aan Sabine Riezebos van Bernardus Golf and Memories en Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven – Cito Motors.

Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van luxe? Volg ons dan ook even op onze social media

https://www.facebook.com/pureluxe.nl/

https://www.instagram.com/pureluxemag… en

https://www.instagram.com/floriswyers/

https://www.linkedin.com/company/pure

En check onze actuele website, https://www.pureluxe.nl/

Video door Jurrien Hendrikx voor Pure Luxe Media & Events.

Interesse in een Pure Luxe video voor jouw product of bedrijf? Mail of bel dan even met Floris Wyers via floris@pureluxe.nl of 06-27070707.

#rollsroyce #pureluxe #bernardus #floriswyers #bernardusgolf #cullinan #noblekitchen

  • Likes: 81
  • Dislikes: 5
  • Tags: rolls royce,rolls royce cullinan,bernardus golf,bernardus wine,Robert van der Wallen,sabine riezebos,pure luxe,floris wyers,black badge,noble,noble kitchen,edwin kats,golf and memories,klm,klm open,golf tournament,luxury,luxe,chardonnay,cullinan,golf,golfclub,golfbaan,luxury cars,cito motors,phantom,bentley,wraith,merlin,dawn,ghost,sweptail,boef,wine,cheers,sauvignon blanc,Cromvoirt,Tom Schoonus,Carlo Lago,michelin

Transcript

Plaats een reactie