Corona week 5 | Dit is het #doenwatkan | corspronk.nl

Dit is het #doenwatkan

Toen ik vanmorgen bezig was om de vlog op te nemen aan de tafel toen kwam ik bij de boekenkast en kwam ik het boek tegen: Voorbij de economische crisis! van Guido Tuys.
Ik ben het boek gaan lezen en wil enkele zaken daaruit met jullie doornemen.

Ik citeer uit het boek: Willen we de actuele malaise te boven komen, dan zullen we met ons allen de armen uit de mouwen moeten steken. Wat we daarbij nodig hebben, zijn nieuwe denkrichtingen, nieuwe paradigma’s en doorbraakinnovaties. Af en toe oude plateaus de deur uit werken is immers geen schande. Klassieke maatregelen helpen namelijk niet en het duurt allemaal te lang.

Als het zo is dat de anderhalvemetereconomie nog een paar jaar voortduurt en dat we afstand moeten blijven houden en anderhalvemeter is eigenlijk DE standaard. Ik hoorde vanmorgen op de radio al dat de grote evenementen nu al tot 1 september 2020 niet kunnen doorgaan. Of is het de bedoeling dat we tot 1 september kunnen gaan nadenken hoe we dit soort grote evenementen toch door kunnen uitvoeren.

Ik hoop dat je als ondernemer innovatief word. Dat je bedrijf mag blijven bestaan. Dus help elkaar, wees innovatief. Help elkaar aan ideeën en we halen #doenwatkan weer van stal.

Hou vol, houd afstand en alsjeblieft blijf gezond.

#corona #corspronk #spreker #mentor #ondernemer #verkooptrainer #auteur #duivelsedilemma’s #webinarhost #webinarpresentator #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #digitalentrepreneur #youngentrepreneurs #businessowner #entrepreneurlife #ceolife #businessadvice #businessstrategy #startupbusiness #youngentrepreneur #successstory

Wil je wekelijks automatisch mijn video zien? Abonneer je dan op mijn kanaal: https://bit.ly/30jNkIF

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter, presentator of moderator? Kijk eens op mijn website bij: https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een keynote spreker? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een Mentor die jou begrijpt? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/mentor/

Wil je je verkoopkwaliteiten verhogen en meer gunning van je klanten krijgen. Volg dan bij mij een verkooptraining. Kijk op mijn website voor meer informatie bij:
https://www.corspronk.nl/verkooptrainingen/

================================
Volg mij ook op andere sociaal media kanalen, dan mis je niets:

LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/corspronk-mentorspreker

Facebook
https://www.facebook.com/CorSpronkMentorSpreker

Instagram
https://www.instagram.com/spronkcor

Pinterest
https://nl.pinterest.com/corspronk/

YouTube
https://bit.ly/2Qa0jYU

Wie ben ik? [https://www.corspronk.nl/over-cor/]

Een doorgewinterde ondernemer uit Dronten met 30 jaar ondernemerservaring. Als zoon van een boer kreeg ik in het leger de inspiratie om zelfstandig ondernemer te worden. Om uit te vinden wat ik precies wilde doen, startte ik als freelance verkoper.

130 keer per dag leerde ik om gesprekken te openen! In de jaren daarop verkocht ik alles wat los en vast zat, deed een studie bedrijfskunde en ontwikkelde mezelf tevens als trainer en spreker. Vervolgens startte ik een detacheringsbureau in de bouw- en technische branche en bleef dit 20 jaar doen.

Het roer om
In al die jaren heb ik veel uitgeprobeerd, ontdekt, ervaren, geleerd en gezien. Grootse hoogtepunten heb ik beleefd, maar ik ken ook de diepste dalen. In de laatste jaren merkte ik dat het ondernemen me op deze manier geen voldoening meer gaf. Ik wilde graag meer voor anderen betekenen en besloot mijn bedrijf te verkopen.

Mentor, spreker en trainer
Sinds 2017 ben ik mentor, spreker en trainer. Ik inspireer en help jou als (jonge) ondernemer graag met je uitdagingen, zodat jij verder komt. Dat doe ik door te luisteren, te zijn, te voelen, te reflecteren en af te stemmen. Door niet te oordelen, maar nieuwsgierig te zijn en eigen kennis en ervaring in te brengen. Altijd met humor en zelfspot.

  • Likes: 1
  • Dislikes: 0
  • Tags: ditishet,dit is het,doenwatkan,doen wat kan,dit is het #doenwatkan,corona,lock down,cor spronk,corspronk.nl,geloof niet alles wat je denkt,besluit om toleranter te worden,cor spronk ondernemer,cor spronk dronten,cor spronk mkb nederland,cor spronk ondernemerschap,spreker met boerenverstand,sprekersbureau,spreker inhuren,spreker boeken,#spreker,mentor,mentorgesprek,mentorschap,mentorschap nederland,evenementenbranche,bouw,anderhalvemeter,anderhalvemetereconomie,nl

Transcript

Plaats een reactie