Hi Ha hartelijk gefeliciteerd Verjaardagsliedjes Nederlands

Hi Ha hartelijk gefeliciteerd. Verjaardagsliedjes – Nederlands. Leuk verjaardagsliedje voor het vieren van een verjaardag op een kinderfeestje, op het digibord van school, etc. De tekst van de muziek staat in het filmpje voor het meezingen.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag voor iedereen die jarig is! Hieperdepiep hoera! Een fijne dag voor de jarige Job of de jarige Jet! Maak er een mooi feestje van! Ben jij vandaag jarig? Laat het ons weten met een leuke reactie.

De tekst om mee te zingen:
Hi ha hartelijk gefeliciteerd
We hebben voor jou dit liedje geleerd
Nu ben jij jarig dus jij trakteert
Hi ha hartelijk gefeliciteerd

Hieperdepiep hoera,
hieperdepiep hoera,
Hi ha hartelijk gefeliciteerd!

Bekijk ook onze andere liedjes:
Diep diep diep als de zee: https://youtu.be/mTq2oZh6Quo
‍️ Kom op, ga je mee!? https://youtu.be/rU6bEisBkwg

Kennis Kids maakt o.a. filmpjes met nederlandse kinderliedjes, verjaardagsliedjes en kindermuziek.
️ Abonneer nu: https://bit.ly/2RqPYXt

#jarig #verjaardag #kinderliedjes #nederlands #gefeliciteerd

  • Likes: 258
  • Dislikes: 37
  • Tags: hi ha hartelijk gefeliciteerd,hi ha hartelijk,hartelijk gefeliciteerd,hieperdepiep hoera,verjaardag,verjaadagsliedjes,verjaardag liedje,verjaardag kinderliedjes,verjaardag kind,kinderliedjes,kinderfeestje,kinderfeestje liedjes,verjaardag muziek,verjaardag vieren,liedjes voor verjaardag,kinderliedjes nederlands,gefeliciteerd,gefeliciteerd liedje,gefeliciteerd met je verjaardag,verjaardagsliedje nederlands,jarig,happy birthday nederlands,nederlandse kinderliedjes

Transcript

Plaats een reactie