Corona week 13 | Back to the Future | corspronk.nl

Corona week 13 | Back to the Future

Terug naar het verleden, terug naar de toekomst, op naar het nieuwe normaal, op 1,5 meter afstand.

Na 1 juni mochten we weer meer, maar meer dan 25% van de horeca kon niet open, het kan niet uit.
Met mondkapjes in het openbaar vervoer. Per 1 juli mogen de sportscholen weer open, nu in Dronten nog in tenten in een SummerGym.

Wat word het nieuwe normaal?

De afgelopen week is er in de evenementenindustrie volop geëxperimenteerd met offline events. Met 30 man in een zaal of zelfs met 100 verdeeld over meer dan 3 aparte zalen boven op elkaar.

Als de 1,5 meterregel in de wet komt, zijn dan de hybride evenementen het nieuwe normaal? Als je volgend jaar een event organiseert dan vraag je toch aan je deelnemers: Als je binnen een straal van 30 km woont mag je offline komen. Anders verzoeken we je om online aan te sluiten.

Dan kunnen we met onze boodschap vanaf nu een veel groter publiek bereiken en Just In Place kan daar een goede hulp bij zijn.

En ja, de horeca en dergelijke zullen toch wel weer eens open moeten kunnen? Ja, dat hoop ik wel voor hun. Dus houd nog even vol, houd afstand en blijf gezond.

Reageren? Mail naar cor@corspronk.nl

#backtothefuture #vroegerwasallesbeter #JustInPlace #hybride #DGAondernemer #visionair #corspronk #spreker #dgamentor #ondernemer #webinarhost #webinarpresentator #webinararchitect #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #businessowner #entrepreneurlife #businessadvice #businessstrategy

Wil je wekelijks automatisch mijn video zien? Abonneer je dan op mijn kanaal: https://bit.ly/30jNkIF

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter, presentator of moderator? Kijk eens op mijn website bij: https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een keynote spreker? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een Mentor die jou begrijpt? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/mentor/

Wil je je verkoopkwaliteiten verhogen en meer gunning van je klanten krijgen. Volg dan bij mij een verkooptraining. Kijk op mijn website voor meer informatie bij:
https://www.corspronk.nl/verkooptrainingen/

================================
Volg mij ook op andere sociaal media kanalen, dan mis je niets:

LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/corspronk-mentorspreker

Facebook
https://www.facebook.com/CorSpronkMentorSpreker

Instagram
https://www.instagram.com/spronkcor

Pinterest
https://nl.pinterest.com/corspronk/

YouTube
https://bit.ly/2Qa0jYU

Wie ben ik? [https://www.corspronk.nl/over-cor/]

Een doorgewinterde ondernemer uit Dronten met 30 jaar ondernemerservaring. Als zoon van een boer kreeg ik in het leger de inspiratie om zelfstandig ondernemer te worden. Om uit te vinden wat ik precies wilde doen, startte ik als freelance verkoper.

130 keer per dag leerde ik om gesprekken te openen! In de jaren daarop verkocht ik alles wat los en vast zat, deed een studie bedrijfskunde en ontwikkelde mezelf tevens als trainer en spreker. Vervolgens startte ik een detacheringsbureau in de bouw- en technische branche en bleef dit 20 jaar doen.

Het roer om
In al die jaren heb ik veel uitgeprobeerd, ontdekt, ervaren, geleerd en gezien. Grootse hoogtepunten heb ik beleefd, maar ik ken ook de diepste dalen. In de laatste jaren merkte ik dat het ondernemen me op deze manier geen voldoening meer gaf. Ik wilde graag meer voor anderen betekenen en besloot mijn bedrijf te verkopen.

Mentor, spreker en trainer
Sinds 2017 ben ik mentor, spreker en trainer. Ik inspireer en help jou als (jonge) ondernemer graag met je uitdagingen, zodat jij verder komt. Dat doe ik door te luisteren, te zijn, te voelen, te reflecteren en af te stemmen. Door niet te oordelen, maar nieuwsgierig te zijn en eigen kennis en ervaring in te brengen. Altijd met humor en zelfspot.

  • Likes: 1
  • Dislikes: 0
  • Tags: back to the future,het nieuwe normaal,just in place,online gaat nooit meer weg,hybride evenementen zijn de toekomst,DGA ondernemer,visionair,corspronk,corona,cor spronk,corspronk.nl,cor spronk ondernemer,cor spronk dronten,cor spronk mkb nederland,cor spronk ondernemerschap,spreker met boerenverstand,spreker inhuren,spreker boeken,#spreker,mentor,mentorgesprek,mentorschap,mentorschap nederland,anderhalvemetereconomie,dgamentor,dga mentor,toekomst

Transcript

Plaats een reactie