Corona brengt stilte terug in Nederland

donderdag 9 april 2020
Corona brengt stilte terug in Nederland | Gray Woman
Dat er in Nederland wegens de coronacrisis minder auto’s en treinen rijden en er nauwelijks nog vliegverkeer is, zorgt ervoor dat het stiller is. Het gemiddelde geluidsniveau is met 3 decibel gedaald, meldt de Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) dinsdag. Bij de calculatie maakte de stichting gebruik van data van Sensornet, een bedrijf dat verspreid door het land een groot aantal meetpunten heeft.
#Gray_Woman

  • Likes: 0
  • Dislikes: 0
  • Tags: Corona,brengt,stilte,terug,in,Nederland,donderdag,april,2020,Gray,Woman,Dat,er,wegens,de,coronacrisis,minder,auto’s,en,treinen,rijden,nauwelijks,nog,vliegverkeer,is,zorgt,ervoor,dat,het,stiller,is.,Het,gemiddelde,geluidsniveau,met,decibel,gedaald,meldt,Nederlandse,Stichting,Geluidshinder,(NSG),dinsdag.,Bij,calculatie,maakte,stichting,gebruik,van,data,Sensornet,een,bedrijf,verspreid,door,land

Transcript

Plaats een reactie