Wilco en de leugendetector | Alles Kids | Afl. 3

Alles Kids is een magazineachtig programma dat bestaat uit verschillende onderdelen waarin kinderen centraal staan. Zo bespreekt Jochem van Gelder het nieuws uit binnen- en buitenland met kinderen die op hun eigen wijze de actualiteiten ervaren. De kinderen hebben oplossingen voor de meest gecompliceerde situaties en verklaren belangrijke gebeurtenissen.

  • Likes: 82886
  • Dislikes: 3552
  • Tags: Alles Kids,Alles,Kids,kits,over,met,kinderen,kind,jeugd,peuters,kleuters,grappig,leuk,schattig,tv,televisie,show,Jochem van Gelder,Jochem,van,Gelder,presentator,presenteert,vertelt,programma,SBS6,SBS 6,SBS,leugendetector,Wilco,dokter,mama,waterhoofd,voetbal,psv,waarheid,liegen,buurman,pools,stoute,hond,bijten,blaffen,bijtmouw,bang,spoken

Transcript

Plaats een reactie