Corona week 11 | We mogen de wei weer in | corspronk.nl

Corona week 11 | We mogen de wei weer in

Tot afgelopen week was het nog rustig op de wegen, maar we mogen vanaf volgende week weer de wei in. Weer richting offline afspraken met anderhalve meter afstand.

Maar alhoewel het al wel mocht merkte ik toch dat ik vaak gewoon naar kantoor ging en deze afspraken nog niet maakte omdat ik dacht dat de klant dat nog niet op prijs zou stellen of omdat ik het ook nog wel fijn vond, even alleen op kantoor.

Toch mis ik het handen geven, die knuffel. Maar dat kan nog steeds niet, maar wel elkaar weer in het echt zien, dat kan wel weer. En dat was afgelopen week ook al weer te merken aan de drukte op de wegen. Er werden zelfs al weer files gemeld.

En ondanks dat we graag naar buiten willen hebben we in de afgelopen periode wel geleerd dat we online best veel dingen kunnen doen. Zo ben ik betrokken geraakt bij een coöperatie die elk evenement online kan maken. Just In Place. Dus ook straks als er weer 30 of 100 mensen in een gebouw mogen, kan de boodschap nog steeds verder gebracht worden aan een ontelbaar aantal mensen online.

De impact van online gaan we niet meer kwijt raken, dus denk na over hoe je je boodschap in de toekomst gaat brengen aan je doelgroep.

Graag wil ik hierover met je in gesprek. Bel me dan op 06-53321934

#wemogendeweiweerin #DGAondernemer #RegelingenDGAondernemer #visionair #corspronk #spreker #dgamentor #ondernemer #auteur #duivelsedilemma’s #webinarhost #webinarpresentator #webinararchitect #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #businessowner #entrepreneurlife #businessadvice #businessstrategy

Wil je wekelijks automatisch mijn video zien? Abonneer je dan op mijn kanaal: https://bit.ly/30jNkIF

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter, presentator of moderator? Kijk eens op mijn website bij: https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een keynote spreker? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een Mentor die jou begrijpt? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/mentor/

Wil je je verkoopkwaliteiten verhogen en meer gunning van je klanten krijgen. Volg dan bij mij een verkooptraining. Kijk op mijn website voor meer informatie bij:
https://www.corspronk.nl/verkooptrainingen/

================================
Volg mij ook op andere sociaal media kanalen, dan mis je niets:

LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/corspronk-mentorspreker

Facebook
https://www.facebook.com/CorSpronkMentorSpreker

Instagram
https://www.instagram.com/spronkcor

Pinterest
https://nl.pinterest.com/corspronk/

YouTube
https://bit.ly/2Qa0jYU

Wie ben ik? [https://www.corspronk.nl/over-cor/]

Een doorgewinterde ondernemer uit Dronten met 30 jaar ondernemerservaring. Als zoon van een boer kreeg ik in het leger de inspiratie om zelfstandig ondernemer te worden. Om uit te vinden wat ik precies wilde doen, startte ik als freelance verkoper.

130 keer per dag leerde ik om gesprekken te openen! In de jaren daarop verkocht ik alles wat los en vast zat, deed een studie bedrijfskunde en ontwikkelde mezelf tevens als trainer en spreker. Vervolgens startte ik een detacheringsbureau in de bouw- en technische branche en bleef dit 20 jaar doen.

Het roer om
In al die jaren heb ik veel uitgeprobeerd, ontdekt, ervaren, geleerd en gezien. Grootse hoogtepunten heb ik beleefd, maar ik ken ook de diepste dalen. In de laatste jaren merkte ik dat het ondernemen me op deze manier geen voldoening meer gaf. Ik wilde graag meer voor anderen betekenen en besloot mijn bedrijf te verkopen.

Mentor, spreker en trainer
Sinds 2017 ben ik mentor, spreker en trainer. Ik inspireer en help jou als (jonge) ondernemer graag met je uitdagingen, zodat jij verder komt. Dat doe ik door te luisteren, te zijn, te voelen, te reflecteren en af te stemmen. Door niet te oordelen, maar nieuwsgierig te zijn en eigen kennis en ervaring in te brengen. Altijd met humor en zelfspot.

  • Likes: 1
  • Dislikes: 0
  • Tags: we mogen de wei weer in,regering laat de teugels vieren,DGA ondernemer,regelingen DGA ondernemer,visionair,corspronk,corona,cor spronk,corspronk.nl,cor spronk ondernemer,cor spronk dronten,cor spronk mkb nederland,cor spronk ondernemerschap,spreker met boerenverstand,spreker inhuren,spreker boeken,#spreker,mentor,mentorgesprek,mentorschap,mentorschap nederland,anderhalvemetereconomie,dgamentor,dga mentor,toekomst,we mogen de wei weer in party

Transcript

Plaats een reactie