Corona week 7 | Als je geschoren word | corspronk.nl

Corona week 7 | Als je geschoren word

Wij worden als ondernemers momenteel geschoren door de overheid, maar hoelang blijven we nog stil zitten?
Als je geschoren word, dan moet je stilzitten. Anders kon je wel eens lelijk snijden.
In deze tijd van Stay safe en stay at home proberen Jacco Vonhof en Hans de Boer in Den Haag onze belangen te behartigen. Maar wat doet premier Mark Rutte eraan? Heeft de overheid door deze Stay safe gedachte ons niet gewoon bij de ballen?
Natuurlijk zijn er al veel ondernemers die zich vechtend een weg banen naar mogelijkheden, maar de meerderheid moet stil blijven zitten omdat ze niet open mogen, ze worden nog steeds geschoren.

Hoe lang nog wachten we af tot Rutte de boel versoepelt?

Ik heb in mijn ondernemersbestaan dit nog niet meegemaakt maar heb wel regelmatig gevoelt dat een klant, leverancier of bijvoorbeeld medewerker probeerde ons bedrijf in de tang te houden. Dat was natuurlijk niet gemakkelijk, maar ook daar kwam altijd weer een uitweg of een mogelijkheid.

Ook voor nu wil ik je moed geven. Er komt een beteren tijd. Er komt een moment dat je weer vrij word en je weer kunt gaan ondernemen. En daarom zeg ik:

Hou vol, houd afstand voor zolang het nog nodig is en blijf gezond. En met het immuunsysteem wat de meeste mensen hebben gaat dat dus wel goed komen.

#corspronk #spreker #mentor #ondernemer #verkooptrainer #auteur #duivelsedilemma’s #webinarhost #webinarpresentator #ondernemen #ondernemerschap #event #events #eventmanagement #digitalentrepreneur #youngentrepreneurs #businessowner #entrepreneurlife #ceolife #businessadvice #businessstrategy #startupbusiness #youngentrepreneur #successstory

Wil je wekelijks automatisch mijn video zien? Abonneer je dan op mijn kanaal: https://bit.ly/30jNkIF

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter, presentator of moderator? Kijk eens op mijn website bij: https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een keynote spreker? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een Mentor die jou begrijpt? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/mentor/

Wil je je verkoopkwaliteiten verhogen en meer gunning van je klanten krijgen. Volg dan bij mij een verkooptraining. Kijk op mijn website voor meer informatie bij:
https://www.corspronk.nl/verkooptrainingen/

================================
Volg mij ook op andere sociaal media kanalen, dan mis je niets:

LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/corspronk-mentorspreker

Facebook
https://www.facebook.com/CorSpronkMentorSpreker

Instagram
https://www.instagram.com/spronkcor

Pinterest
https://nl.pinterest.com/corspronk/

YouTube
https://bit.ly/2Qa0jYU

Wie ben ik? [https://www.corspronk.nl/over-cor/]

Een doorgewinterde ondernemer uit Dronten met 30 jaar ondernemerservaring. Als zoon van een boer kreeg ik in het leger de inspiratie om zelfstandig ondernemer te worden. Om uit te vinden wat ik precies wilde doen, startte ik als freelance verkoper.

130 keer per dag leerde ik om gesprekken te openen! In de jaren daarop verkocht ik alles wat los en vast zat, deed een studie bedrijfskunde en ontwikkelde mezelf tevens als trainer en spreker. Vervolgens startte ik een detacheringsbureau in de bouw- en technische branche en bleef dit 20 jaar doen.

Het roer om
In al die jaren heb ik veel uitgeprobeerd, ontdekt, ervaren, geleerd en gezien. Grootse hoogtepunten heb ik beleefd, maar ik ken ook de diepste dalen. In de laatste jaren merkte ik dat het ondernemen me op deze manier geen voldoening meer gaf. Ik wilde graag meer voor anderen betekenen en besloot mijn bedrijf te verkopen.

Mentor, spreker en trainer
Sinds 2017 ben ik mentor, spreker en trainer. Ik inspireer en help jou als (jonge) ondernemer graag met je uitdagingen, zodat jij verder komt. Dat doe ik door te luisteren, te zijn, te voelen, te reflecteren en af te stemmen. Door niet te oordelen, maar nieuwsgierig te zijn en eigen kennis en ervaring in te brengen. Altijd met humor en zelfspot.

  • Likes: 3
  • Dislikes: 1
  • Tags: Als je geschoren word,Als je geschoren word moet je stilzitten,stay safe,hou vol,houd afstand,Dr. Erickson COVID-19 Briefing,corona,waar is de overheid mee bezig?,houd vol houd afstand en blijf gezond,cor spronk,corspronk.nl,cor spronk ondernemer,cor spronk dronten,cor spronk mkb nederland,cor spronk ondernemerschap,spreker met boerenverstand,spreker inhuren,spreker boeken,#spreker,mentor,mentorgesprek,mentorschap,mentorschap nederland,anderhalvemetereconomie

Transcript

Plaats een reactie