Longoefeningen voor Corona | Facebook LIVE | HeartConnection Nederland

Longoefeningen die het hele lichaam energie geven uitleg van de werking en symboliek van de longen. Doe lekker mee, het geeft je een bust aan energie & je longen en lichaam verdienen aandacht!
Persoonlijke afspraak
Skype / FaceTime
info@heartconnectionnederland.nl

Ben je nou ook zo geïnteresseerd? Geef je dan op voor de eerstvolgende Eendaagse en wie weet wordt jouw vraag ook beantwoord. Vanaf 30 oktober 2020 start de driejarige Opleiding HeartConnection. Op onze website meer informatie www.heartconnectionnederland.nl en bij ”ziektes” A t/m Z uitleg van diverse ziektes, klachten en overtuigingen.

#Corona #Longen #Oefeningen
========================================

Bedankt voor het kijken van deze video. Abonneer op dit kanaal om op de hoogte gehouden te worden en deel deze video met al je vrienden. Natuurlijk alle duimpjes omhoog!

========================================

Deel deze video: https://youtu.be/2RXCQ_djFSs

========================================

Instagram: https://www.instagram.com/heartconnec
Facebook: https://www.facebook.com/HeartConnect
LinkiedIn: https://nl.linkedin.com/in/heartconne

Kijk voor onze trainingen, eendaagse en lezingen op de website:
https://www.heartconnectionnederland.nl

  • Likes: 12
  • Dislikes: 0
  • Tags: Corona,Longoefeningen,Longen,oefeningen,Marjolein van der Meulen,HeartConnection Nederland,HeartConnection,Nederland,verbinden,versmelten,loslaten,energie,vitaal,gezond,levend,ontspannen,mindset,chi neng gigong,yoga,sporten,quarantaine,quarantine,dood,angst,doodangst,ziektes,zuurstof,koolstofdioxide,koolstof,oxide,geboorte,baby,Pandemie,ademhalings oefening,ademhalen

Transcript

Plaats een reactie