Corona week 1 | Wat is er toch veel veranderd | corspronk.nl

Wat is er toch veel veranderd

Wat kan er in een week veel veranderen. Na Corona zijn sommige bedrijven erg druk, zoals de zorg en de bestuurders van Nederland. Wat een respect heb ik voor mensen die de vitale beroepen uitoefenen.
Andere mensen hebben misschien minder werk of daarvan is het werk volledig weggevallen.
Wat is er verandert in omgangsvormen. Twee weken geleden was het nog respectloos als we elkaar geen hand gaven, nu is het respectloos als we het wel doen. We moeten afstand van elkaar houden en ons aan allerlei regels houden en dat is uiteindelijk goed voor ons.

Ik ben ook benieuwd wat deze crisis voor jou betekent?

In de evenementenbranche waar ik nu in zit zijn ongeveer alle evenementen, groot en klein, al afgezegd. We hebben het lastig. Maar of je nu geen werk hebt of juist heel veel, zoals in de zorg: Ik wil je bemoedigen en zeggen; Hou vol en heb begrip voor elkaar.

Vergelijk jouw situatie niet met die van een ander als je niet weet wat de situatie is. Of je nu druk bent of je afvraagt of je komende maand je rekeningen kunt betalen.

Hou vol, hou elkaar vast (niet letterlijk) en help elkaar.

#corona
#corspronk
#auteur
#ondernemen
#ondernemerschap
#event
#events
#eventmanagement
#mentor
#spreker
#duivelsedilemma’s
#themakingof
#digitalentrepreneur
#youngentrepreneurs
#businessowner
#entrepreneurlife
#ceolife
#businessadvice
#businessstrategy
#startupbusiness
#youngentrepreneur
#successstory

Wil je wekelijks automatisch mijn video zien? Abonneer je dan op mijn kanaal: https://bit.ly/30jNkIF

Wil je mijn whitepaper “DE 7 stappen naar succesvol vertrouwen” ontvangen? Schrijf je dan in op mijn website. Ga dan naar: https://www.corspronk.nl/

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter, presentator of moderator? Kijk eens op mijn website bij: https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een keynote spreker? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/spreker/

Ben je op zoek naar een Mentor die jou begrijpt? Kijk eens op mijn website bij:
https://www.corspronk.nl/mentor/

Wil je je verkoopkwaliteiten verhogen en meer gunning van je klanten krijgen. Volg dan bij mij een verkooptraining. Kijk op mijn website voor meer informatie bij:
https://www.corspronk.nl/verkooptrainingen/

================================
Volg mij ook op andere sociaal media kanalen, dan mis je niets:

LinkedIn
https://www.linkedin.com/company/corspronk-mentorspreker

Facebook
https://www.facebook.com/CorSpronkMentorSpreker

Instagram
https://www.instagram.com/spronkcor

Pinterest
https://nl.pinterest.com/corspronk/

YouTube
https://bit.ly/2Qa0jYU

Wie ben ik? [https://www.corspronk.nl/over-cor/]

Een doorgewinterde ondernemer uit Dronten met 30 jaar ondernemerservaring. Als zoon van een boer kreeg ik in het leger de inspiratie om zelfstandig ondernemer te worden. Om uit te vinden wat ik precies wilde doen, startte ik als freelance verkoper.

130 keer per dag leerde ik om gesprekken te openen! In de jaren daarop verkocht ik alles wat los en vast zat, deed een studie bedrijfskunde en ontwikkelde mezelf tevens als trainer en spreker. Vervolgens startte ik een detacheringsbureau in de bouw- en technische branche en bleef dit 20 jaar doen.

Het roer om
In al die jaren heb ik veel uitgeprobeerd, ontdekt, ervaren, geleerd en gezien. Grootse hoogtepunten heb ik beleefd, maar ik ken ook de diepste dalen. In de laatste jaren merkte ik dat het ondernemen me op deze manier geen voldoening meer gaf. Ik wilde graag meer voor anderen betekenen en besloot mijn bedrijf te verkopen.

Mentor, spreker en trainer
Sinds 2017 ben ik mentor, spreker en trainer. Ik inspireer en help jou als (jonge) ondernemer graag met je uitdagingen, zodat jij verder komt. Dat doe ik door te luisteren, te zijn, te voelen, te reflecteren en af te stemmen. Door niet te oordelen, maar nieuwsgierig te zijn en eigen kennis en ervaring in te brengen. Altijd met humor en zelfspot.

Jou raken
En als ik dan je hart heb weten te raken en tot je verstand heb kunnen doordringen, dan ben ik blij dat ik een beetje verschil heb kunnen maken in jouw leven. Dáár kom ik mijn bed elke dag weer voor uit. Dat maakt mij een gelukkig mens.

  • Likes: 3
  • Dislikes: 0
  • Tags: corona,wat is er toch veel verandert,lock down,wat betekent de crises voor jou,welke impact heeft corona op jou,cor spronk,corspronk.nl,vooroordelen overboord,geloof niet alles wat je denkt,besluit om toleranter te worden,cor spronk ondernemer,cor spronk dronten,cor spronk mkb nederland,cor spronk ondernemerschap,spreker met boerenverstand,sprekersbureau,spreker inhuren,spreker boeken,#spreker,#sprekersbureau,mentor,mentorgesprek,mentorschap,mentorschap nederland

Transcript

Plaats een reactie