BOEF INTERVIEWT CORONA ARTS – BOEF – IGTV Nederland

Boef gaat in gesprek met een arts die veel weet over het coronavirus. Met behulp van kijkersvragen die ook veel willen weten over covid en de gevolgen van deze ziekte interviewt hij de arts over het corona virus.

Welkom bij HET kanaal waar alle leuke IGTV videos uit Nederland worden geplaatst: IGTV Nederland ! Vind je deze video leuk? Geef dan een like! Dan plaats ik meer van dit soort video’s!

Wil je niet dat jouw video op dit kanaal staat? Laat even een reactie achter in de comments en we halen de video weg!

  • Likes: 1
  • Dislikes: 1
  • Tags: igtv nl,igtv,instagram tv,instagram,instagram tv nederland,igtv nederland,igtv vlog,nederlandse vlog,boef interviewt corona arts,boef in gesprek met corona arts,corona,coronavirus,covid,covid19,boef,vlog boef,boef vlog,boef interview,interview boef,insta boef,instagram boef,boef072,sofian,boef corona,corona boef,selma omari,boef treinstation,rapper boef,boef facetime,boef rap,rapper,ig boef,igtv boef,instagram live,instagram live boef,vlog,rap,nl

Transcript

Plaats een reactie