Goocheltruc potlood laten zweven (goochelen) – Leuke trucs deel 15 met Robin Matrix

Leer goochelen: https://goochelaar.nl/leuketrucs
Meer info over artiest: https://goochelaar.nl

Wat heb je nodig voor goocheltruc 15 ?
– een polood
– een horloge
– een pen

Goochelaar Robin Matrix leert je fantastische goocheltrucs die je gemakkelijk zelf kunt doen! Kaarttrucs maar ook trucs met elastiekjes, rietjes etc. Robin Matrix kunt u inhuren want hij is namelijk beroeps goochelaar! Goochelaar Robin Matrix verzorgt 160 shows per jaar in binnen en buitenland! Voor meer informatie over goochelaar Robin bezoekt u een van zijn leuke bovenstaande sites!

Zoekwoorden:
leren goochelen ,leuke trucs ,goochelen ,goochelaar ,goocheltrucs met uitleg ,goochelen met uitleg ,leer goochelen ,goochelen leren ,leren goochelen ,googelaar ,goochelen met kaarten ,goochelen trucs ,goochelen trucsjes ,robin matrix ,illusionist ,streetmagic ,entertainment ,bartrucs ,magic ,tutorial ,goochelaar inhuren ,kaarttrucs ,goochelaars ,ontmaskerd ,leuke trucs ,goocheltrucs uitgelegd ,simpele goocheltrucs ,illusies ,illusions ,magician ,goochel truc en kaart goochelen

  • Likes: 1603
  • Dislikes: 141
  • Tags: leren goochelen,leuke trucs,goocheltrucs,goochelen,trucjes,goochelaar,robin,matrix,illusionist,kaart,trucs,Leuke,Trucs,Video,robin matrix

Transcript

Plaats een reactie