Nederlandse jongeren veroordeeld tot vijf jaar in de gevangenis voor het hongaars

Nederlandse jongeren veroordeeld tot vijf jaar in het hongaars de gevangenis voor drugs delicten – DutchNews.nl Dutch News brings daily news from The Netherlands in English

Dinsdag 30 Juni 2020

Een aantal van de pre-gerolde mariuana gewrichten. Foto: hongaarse politie

Twee jonge nederlandse mannen zijn elk veroordeeld tot vijf jaar in de gevangenis na het toelaten van het nemen van drugs in het land te verkopen aan een muziek festival, omroep NOS gemeld.

Het duo had afgesproken met het openbaar ministerie te aanvaarden zinnen van acht en 10 jaar, maar de rechter gekozen voor een minder zin. Als de twee niet had ingestemd een deal en schuldig bevonden, konden zij zijn veroordeeld tot het leven in de gevangenis onder Hongarije de strenge drugswetgeving.

School vrienden Roelf B en Gert-Jan N werden gearresteerd in April 2019 bij de start van het Sziget festival van de muziek van na duizenden pillen en 450 gewrichten werden gevonden in hun tent.

Meer xtc-pillen en 15 kilo pre-gerolde marijuna gewrichten werden later teruggevonden in hun auto.

B, 22, is een veelbelovende sprinter, die in Nederland vertegenwoordigd op de Europese onder-23 championshops in Zweden in 2019. Een van de zakken gebruikt voor het vervoer van de drugs weergegeven op een hongaarse politie video bevat het logo van TeamNL.

De video laat ook zien prijslijsten gevonden door de politie, die zijn €15 voor een xtc-pil of een pre-gerolde marihuana joint.

Het duo het aanbieden van een korting van €40 als de mensen kochten 10 of meer en werden met behulp van N de nederlandse telefoonnummer om contact met klanten. Dit is de reden waarom de 23-jarige wordt het bedienen van een langere zin, NOS gezegd.

Dit artikel is bijgewerkt op maandag middag om de werkelijke zin.

Dank u voor uw donatie aan DutchNews.nl

De DutchNews.nl team dankt alle gulle lezers die een donatie gedaan in de afgelopen weken. Uw financiële steun heeft ons geholpen om uit te breiden onze dekking van het coronavirus crisis in de avonden en in het weekend en zorg ervoor dat u up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is gratis voor 14 jaar, maar zonder de financiële steun van onze lezers, we zouden niet in staat zijn om u te voorzien van eerlijke en accurate nieuws en beschikt over alle dingen nederlandse. Uw bijdragen is dit mogelijk maken.

Als je nog niet een donatie gedaan, maar dat zou willen, kunt u dat doen via Ideal, credit card of Paypal.

Veel dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan DutchNews.nl in de afgelopen dagen!

Wij kunnen deze service niet bieden zonder jou. Als je nog niet een bijdrage geleverd, kunt u dat hier doen.

De DutchNews.nl team

Doneer nu

Bron: https://www.dutchnews.nl/news/2020/06/dutch-youngsters-face-eight-and-10-years-in-hungarian-jail-for-drugs-offences/

Plaats een reactie