Reportage – Wat is 5g? Is het gevaarlijk? Wat is waar?

Kijk bewust en vorm je eigen mening.

De maker van deze reportage over 5G, de mensen van het Youtubekanaal: “Nepnieuws” geven CommonSenseTV de eer de Nederlandse versie uit te mogen zenden.

Subscribe eerst even op hun Youtube kanaal. Youtube maakt het ze heel moeilijk. Dat is lullig want zijn video´s zijn zo de moeite waard om te kijken voor wakkere mensen en mensen die nog wakker moeten worden… En gewoon steengoed! Maar niet te vinden…
https://www.youtube.com/channel/UCbxgYppBmjtKLKHJxBp8j8w
Subscribe gelijk hier even. Zo wordt het kanaal ook zichtbaar en heb je een goede aanvulling erbij op je dagelijkse video´s.

Op hun kanaal staat de wat pittigere Engelse versie van deze reportage en video´s over wereldwijde actualiteiten en Nieuws. Ook de Gele Hesjes worden op de voet gevolgd door NepNieuws.

We werken graag samen. Het gaat om het spel en niet om de knikkers in het geval van deze waanzin in de wereld die we willen bestrijden!
We hebben we allemaal hetzelfde doel:

Een vrij en soeverein Nederland dat zelf beslist wie er binnenkomen en zijn eigen beleid kan maken. Een beleid gebaseerd op gezond verstand en een Nederland waar we trots op kunnen zijn en weer even normaal gaan doen.

We zouden met alle platforms eens wat meer bij elkaar moeten komen om de informatie veel toegankelijker de maken en ons te verenigen.

Met wat geld kunnen we veel meer content ondertitelen. Vanwege de tijd die dit in beslag neemt, beperkt het ons en kunnen we niet de complete boodschap laten zien en het kanaal breder trekken met veel meer variatie en onderwerpen om aan te pakken.
Het zal direct kwalitatief en kwantitatief omhoogschieten wanneer wij een vertaal ZZP´er kunnen permitteren voor perfecte ondertiteling.

Steun daarom onze kanalen.
We willen alles doen om mee te helpen Nederland wakker te schudden!
HELLUP:
¡www.patreon.com/commonsensetv
https://commonsensetv.nl/steun-ons/

Heb je een leuk product en wil je adverteren? Mensen genoeg op dit kanaal!
We hebben aantrekkelijke statistieken. Voor u een kans om goedkoop te adverteren. We blijven groeien. Zo kunnen wij verder met uitbreiden en het kanaal breder trekken.
Voor meer info:
https://commonsensetv.nl/adverteren/

KOOP JE WEL EENS VIA BOL?
Als je via deze link naar BOL gaat, krijgen wij als partner van BOL tussen de 1% en 8% van je aankoop van ten goede van het kanaal.
Je er niets van en wij kunnen niet zien wat je hebt aangeschaft. Ook heb je soms recht op speciale kortingen!
https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1024945&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2F&name=Bol.com%20en%20CSTV%20partners

VOLG ONS:
https://twitter.com/CommonSense_TV

Nog geen VPN? Als je om je privacy geeft dan moet je simpelweg een VPN aanschaffen. Weet dat iedere website je identiteit kan achterhalen en een profiel van jouw kan maken. Je steunt ons er ook mee. Het werkt heel eenvoudig en de verbinding is supersnel. Als je hulp nodig hebt, helpen we je graag mee. Bestel hier voor nog geen €3 per maand.

https://go.nordvpn.net/aff_c?offer_id=15&aff_id=34756&url_id=902
Voor meer uitleg:
https://commonsensetv.nl/surf-veilig/

  • Likes: 498
  • Dislikes: 38
  • Tags: commonsensetv,commonsense tv,common sense tv,politiek,fvd,forum voor democratie,baudet,thierry baudet,nieuws,5g problemen,watis 5g,wat doet 5g,is 5g gevaarlijk,wat zijn de consequenties van 5g,5g netwerk gevaarlijk,de gevaren van 5g,5g gevaren,is 5g schadelijk,waarom 5g in Nederland,is 5g een gevaar,5g de gevaren

Transcript

Plaats een reactie