Enkele boetes, indien van toepassing, voor cafés die breken terras sociale

Enkele boetes, indien van toepassing, voor cafés die breken terras sociale afstand wetten – DutchNews.nl Dutch News brings daily news from The Netherlands in English

Zondag 28 Juni 2020

Foto: DutchNews.nl

Tot nu toe zeer weinig, indien enige, cafés beboet voor het niet houden aan de 1,5 meter sociale afstand regel op de terrassen, het AD zei op vrijdag.

Het papier gevraagd 56 van het land 355 lokale autoriteiten over hun strategie om te gaan met terras inbreuken en niemand zei hun opzichters hadden uitgegeven eventuele boetes.

Echter, de ambtenaren hebben uitgedeeld 141 officiële waarschuwingen.

Cafés en bars werden heropend op 1 juni onder strikte regels. Niet meer dan 30 gasten konden zitten, zo lang als de 1,5 meter regel werd nageleefd. Daarnaast is er voor iedereen, zowel van binnen als van buiten moet zitten.

Bar eigenaren die niet de stok van de regels geconfronteerd met een boete van maximaal €4.000.

Vanaf 1 juli, 30 gast limiet zullen verwijderd worden, zolang de sociale afstand in acht wordt genomen. Cafés zullen ook in staat zijn om buiten te zetten tabellen dichter bij elkaar, als ze gebruik maken van schermen om ze te scheiden.

Coronavirus in Nederland: wat u moet weten

Dank u voor uw donatie aan DutchNews.nl

De DutchNews.nl team dankt alle gulle lezers die een donatie gedaan in de afgelopen weken. Uw financiële steun heeft ons geholpen om uit te breiden onze dekking van het coronavirus crisis in de avonden en in het weekend en zorg ervoor dat u up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is gratis voor 14 jaar, maar zonder de financiële steun van onze lezers, we zouden niet in staat zijn om u te voorzien van eerlijke en accurate nieuws en beschikt over alle dingen nederlandse. Uw bijdragen is dit mogelijk maken.

Als je nog niet een donatie gedaan, maar dat zou willen, kunt u dat doen via Ideal, credit card of Paypal.

Veel dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan DutchNews.nl in de afgelopen dagen!

Wij kunnen deze service niet bieden zonder jou. Als je nog niet een bijdrage geleverd, kunt u dat hier doen.

De DutchNews.nl team

Doneer nu

Bron: https://www.dutchnews.nl/news/2020/06/few-fines-if-any-for-cafes-who-break-terrace-social-distancing-laws/

Plaats een reactie