VREES VOOR VERDERE UITBRAAK CORONAVIRUS NEDERLAND!!! – GEKKE MUSTI VLOG #247

Donderdag werd bekend dat een man van rond de 50 uit Brabant, die kort geleden in de regio Lombardije is geweest, in isolatie zit. De man zit in quarantaine in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. De GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst brengt contacten van deze patiënt in kaart door middel van contactonderzoek.

Bij een vrouw uit Diemen is als tweede in Nederland het nieuwe coronavirus vastgesteld. Ze heeft geen link met de eerste patiënt. De tweede patiënt was vorige week in het Italiaanse Lombardije, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). De vrouw zit in thuisisolatie.

Onder leiding van het RIVM, in samenwerking met het Erasmus MC in Rotterdam en de GGD treedt een nieuw protocol in werking.

Mensen die in Nederland het coronavirus blijken te hebben, kunnen in vrijwel alle ziekenhuizen – groot en klein – terecht voor isolatie. Het is, onder de juiste omstandigheden, zelfs mogelijk dat ze thuis uitzieken. Tijdens het verblijf van de patiënt in isolatie onderzoekt de GGD met wie de patiënt tijdens de besmettelijke periode contact heeft gehad #telegraaf #coronavirus #covid19

  • Likes: 12
  • Dislikes: 5
  • Tags: nos,nos live,nos livestream,corona,corona in nederland,coronavirus,corona virus,covid 19,covid19,Tilburg,Diemen,Amsterdam,Loon op Zand,besmetting,besmet,besmettelijk,Theo Weterings,burgemeester Tilburg,thuisisolatie,contactenonderzoek,lombardije

Transcript

Plaats een reactie