Persconferentie Nederland corona 19 mei 2020

Samengevat versoepelingen zijn nu mogelijk maar 1,5 samenleving blijft het belangrijkste element en hoofdzakelijk kan het onderwijs terug doelgericht opstarten en horeca moet strikt de 1,5 meter samenleving toepassen hoofdzakelijk op terrassen die open gaan op 1 juni 12uur. Duidelijke toelichting van Mark Rutte en we moeten ons verder inzetten. Er zijn natuurlijk veel aanpassingen nodig gebruik de fiets omdat het OV overbelast kan komen of loop te voet. Hier in de grensregio is er geen transport tot Belgie vanuit Hulst voor school of woon werkverkeer het blijft geduldig afwachten.
In summary, the 1.5 society remains the most important element and education can mainly start up in a targeted manner and the catering industry must strictly apply the 1.5 meter society, mainly on terraces that open on 1 June 12 noon. Clear explanation from Mark Rutte and we need to continue our efforts. Of course, many adjustments are needed, use the bicycle because public transport can be congested or walk on foot. Here in the border region there is no transport to Belgium from Hulst for school or commuting and it remains patiently to wait.

  • Likes: 0
  • Dislikes: 0
  • Tags: corona,virus,maatregelen,nederland,hulst,zeeland,holland,premier,mark,rutte,persconferentie,versoepeling,horeca,covid,19

Transcript

Plaats een reactie