TERUGKIJKEN: Toelichting Rutte en De Jonge na corona-overleg kabinet

Woensdagmiddag heeft het kabinet weer overlegd over de coronacrisis. Premier Rutte en minister De Jonge praatten de pers na afloop van dit crisisoverleg kort bij.

Volgens de premier gaan de cijfers over het aantal coronabesmettingen nog steeds de goede kant op, maar moeten we wel waakzaam blijven. “Ga niet stoer doen”, zei hij. “Als je een snotneus hebt, blijf je thuis.”

Meer nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog: nos.nl/liveblog/2333694.

(#Rutte #DeJonge #kabinet #coronacrisis #coronavirus #corona)

Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal! https://www.youtube.com/nos

—————————————————————————————————————

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Hier vind je iedere twee weken op donderdag een video waarin Winfried Baijens Achter de headlines gaat en in de verhalen duikt van mensen die voorbijflitsen in het nieuws. Je vindt hier ook de Bevrijdingsjournaals waarin we je laten zien wat er 75 jaar geleden gebeurde met de techniek van nu. En via onze livestreams brengen we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen .

Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal: https://www.youtube.com/nos

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van onze video’s vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: youtube_reacties@nos.nl.

► OVER NOS: Wij zijn als publieke omroep verantwoordelijk voor een brede nieuwsvoorziening die betrouwbaar is en onafhankelijk. Je vindt ons op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER:
https://www.nos.nl | Instagram: https://www.instagram.com/nos/ | Twitter: https://twitter.com/NOS | Facebook: https://www.facebook.com/nos/

Download NOS voor iOS: http://apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: http://bit.ly/2d4GJN7

  • Likes: 1097
  • Dislikes: 779
  • Tags:

Transcript

Plaats een reactie