Stadsproject Matthäus Passion 2020

We zijn er trots op dat Toonkunst Rotterdam op 22 april 1870 de eerste Matthäus Passion in Nederland uitvoerde. Om dit jubileum samen met jou te vieren, start het koor een omvangrijk stadsproject in Rotterdam en presenteren we de allereerste live-uitvoering in Almere.

In de hele maand maart 2020 sluiten mensen zich aan voor een grootse uitvoering van Bachs meesterwerk. Honderden schoolkinderen, koorleden van Toonkunst Rotterdam in de kleinere solo-rollen, en de beste amateurzangers uit de Aria-dag en Meezing-Matthäus zorgen voor extra dramatiek en klankkleuren.

Met onze vermaarde solisten en Collegium Delft wordt het een uitvoering van muzikaal hoog niveau. Een prachtige belichting die muziek en verhaal volgt, completeert de totaalbeleving. Ontroerend, verhalend en meeslepend. Mis deze speciale Matthäus Passion niet!

Meer informatie en kaarten via www.toonkunst.nl.
___

Campagneconcept en creative direction: Green Room Creatives & Spring Matters
Videoconcept en regie: Charlene van Kesteren

  • Likes: 6
  • Dislikes: 1
  • Tags:

Transcript

Plaats een reactie