IK BEN ALWEER AFGEVALLEN | GwennsVLOG 186

Ik wordt weer tante!!!
Verder viel het me op dat ik alweer ben afgevallen terwijl dit niet de bedoeling is. In de eerstvolgende GwennsVLOG start ik mijn weight gain journey. Doe je mee???

_________________
H a n d i g e L i n k s
Mijn Beauty Instagram: https://www.instagram.com/hcnlbeauty

___
Co n t a c t e e r mij o p
info@haircrush.nl

___
S o c i a a l O p
I N S T A G R A M: @Gwen.delien
B L O G: http://haircrush.nl
S N A P C H A T: Gwenniexoxo
T W I T T E R: HairCrushNL
F A C E B O O K: https://www.facebook.com/pages/Haircr

___
O v e r M i j

Heej ik ben Gwendelien. Mijn YouTube-kanaal ben ik in 2012 gestart, omdat ik meer kennis wil delen over de verzorging van onder andere kroeshaar. Mijn interesse is verder gegroeid naar onder andere Pruiken en beauty voor de donkere huid.

Uiteindelijk werd ik verliefd op mijn vlogcamera en is GwennsVLOG sinds 2016 een feit. Elke zondag staat er om 06:00u in de ochtend een nieuwe weekvlog voor jou klaar. En af en toe ook een video waar ik mijn kennis op het gebied van haar of beauty graag met jou deel.

Vind jij de video’s die ik maak leuk en wil je niets meer missen? Vergeet dan niet te abonneren. Het is gratis! En vooral het belletje aanzetten zodat je ALTIJD een melding van nieuwe video’s ontvangt!

___
S o c i a a l O p

B L O G: http://haircrush.nl
I N S T A G R A M: HairCrushNL
S N A P C H A T: Gwenniexoxo
T W I T T E R: HairCrushNL
F A C E B O O K: https://www.facebook.com/pages/Haircrushnl/385754054770112

___
O v e r M i j

Ik ben Gwendelien, 26 jaar en woon samen met mijn gezin in Zuid-Holland. Mijn YouTube-kanaal ben ik gestart, omdat ik meer kennis wilde delen over de verzorging van onder andere kroeshaar. Dit is verder gegroeid naar mijn interesse voor verschillende soorten extensions en make-up voor de donkere huid. Uiteindelijk werd ik verliefd op mijn vlogcamera en is GwennsVLOG sinds 2016 een feit. Elke zondag staat er om 06:00u in de ochtend een nieuwe weekvlog voor jou klaar. Vind jij de video’s die ik maak leuk en wil je niets meer missen? Vergeet dan niet te abonneren. Het is gratis 😉 En vooral het belletje aanzetten zodat je ALTIJD een melding van nieuwe video’s ontvangt!

___
Co n t a c t e e r mij o p
info@haircrush.nl

  • Likes: 178
  • Dislikes: 6
  • Tags: HairCrushNL,Brown Beauty,Vlogger,Blogger,Natural Hair,Weave,U-Part Wig,Protective Style,DIY,Tutorial

Transcript

Plaats een reactie