Coronavirus op Curacao? – De Oudste vlogger van Nederland.

Het coronavirus. Het grijpt om zich heen. Is het al op Curacao? Lopen er mensen rond, die nog niet weten dat ze anderen besmetten? Niemand die het weet. Wel weten we dat het virus gevaarlijk is. Een lange incubatie tijd heeft. Hans Mader – cartoonist – is op bezoek bij zijn broer Peter. Hans tekende twee cartoons, allebei komen ze voorbij. En het gesprek van de dag tussen de broers: het cononavirus.
De oudste Vlogger van Nederland, Peter Mader, maakt videoblogs op Curacao.

  • Likes: 18
  • Dislikes: 1
  • Tags: Peter Mader,Petermader,De oudste vlogger van Nederland,Oudste vlogger,DeoudstevloggervanNederland,Oudste vlogger van Nederland,Oude vlogger,60plus,50plus,Nederland,Vlogger,Peter Mader De oudste vlogger van Nederland,overwinteren op curacao,hans mader art,hans mader,cartoons,coronavirus,coronavirus op Curacao,overwinteren,vloggers on youtube,overwinteren vlog 4

Transcript

Plaats een reactie