2020 Coronavirus geland op Curacao-De oudste vlogger van Nederland

Het Coronavirus geland op Curacao. Dat was even schrikken voor de oudste vlogger van Nederland, Peter Mader. Direcrt een complete lock-down afkondigen begrijp ik goed; Nederland ligt in het epicentrum van de uitbraak.Maar het heeft hier ook een grote impact. Curacao heeft toeristen nodig voor zijn economie. Hoe die dreun gaat uitpakken moeten afwachten, maar in deze vlog de eerste berichten.

  • Likes: 25
  • Dislikes: 5
  • Tags: Peter Mader,Petermader,De oudste vlogger van Nederland,Oudste vlogger,DeoudstevloggervanNederland,Oudste vlogger van Nederland,Oude vlogger,60plus,50plus,Nederland,Mooie kleine filmpies,Vlogger,Peter Mader De oudste vlogger van Nederland,Overwinteren op Curacao,overwinteren,omroepMax,Max,hansmader,petermader.nl,coronavirus op Curacao,coronavirus.,Curacao,Feest op Curacao,cocobana Curacao,Besmetting Corona Curacao

Transcript

Plaats een reactie