Corona in Nederland en Leo op de stoel van Rutte #61

Corona, covid 19.
Beste mensen, wat een ellende. Het coronavirus slaat in heel de wereld toe en slaat Nederland daarbij niet over. Een heuse pandemie! Gelukkig hebben wij goede deskundigen en oprechte politici, zoals onze premier Marc Rutte. Indrukwekkend was zijn toespraak aan het volk. Hoe hard maar eerlijk was zijn boodschap. En heel eerlijk, ik zou nu niet in zijn schoenen willen staan, laat staan op zijn stoel willen zitten. Of toch heel even? Maar er is nog een vraag die ik hem zou willen stellen, een vraag die Marlette en mij dwars zit, waar we momenteel slecht van slapen. Bekijk deze video, maar bedenk dat het leven intussen ook gewoon doorgaat. Aan iedereen, pas op jezelf en zorg voor de kwetsbare mensen in je omgeving.

  • Likes: 23
  • Dislikes: 0
  • Tags: Corona,virus,Oandemie,Covid-19,Nederland,Marc Rutte,Rutte,Premier,ministerpresident,Den Haag,Torentje,regering,kabinet,Minister,politiek,deskundigen,ziek,pandemie,besmet,imuum,groepsimuniteit,besmettelijk,Hoorn,Noord Holland,Holland,The Netherlands,angst,fear,Lockdown,toespraak,staatsman,ouderen,kwetsbaren,mensen,risicogroep,cordon,muur

Transcript

Plaats een reactie