Magische Reis (Magic To Do) – Musicalvereniging Starlight Boulevard speelt Pippin 26-29 maart 2020

Tijdens de perspresentatie in restaurant Burgers and Pancakes gaven wij een voorproefje van de musical Pippin. Pippin is van 26 tot en met 29 maart 2020 te zien in het Fulcotheater in IJsselstein.

Koop nu kaarten via onze website: http://www.starlight-boulevard.nl
Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/StarlightBou

Muzikaal Leider: Gerben Kruisselbrink
Regie: André van Hest
Choreografie: Liesanne van Dongen
Regie Assistent: Jelle Gulmans

Bloedstollend… Bliksemsnel… Briljant… maar vooral Bijzonder… Dat moet het leven zijn. Onder leiding van een extravagante groep theater­spelers gaat Koningszoon Pippin druk op zoek naar zichzelf en de ware zin van het leven. Maar die zoektocht verloopt niet zonder slag of stoot. De band met zijn vader is nogal moeizaam, zijn stiefbroer Lodewijk is veel stoerder dan hij, en zijn stiefmoeder ziet hem liever verdwijnen. Pippin vlucht in oorlog voeren, in affaires, in bevlogen leiderschap en andere Grootse zaken van het leven, om uiteindelijk te schitteren in een zinderende finale… Als het de spelers tenminste lukt hem zover te krijgen.

Deze onvergetelijke Broadway musical van Stephen Schwartz (Wicked, Pocahontas, Prince of Egypt) is overladen met prijzen en was in Nederland nog niet vaak te zien. Starlight Boulevard brengt aan de start van haar 25e jubileum deze bijzondere show nu op geheel eigen wijze en neemt u mee op een magische reis.

  • Likes: 3
  • Dislikes: 1
  • Tags:

Transcript

Plaats een reactie