Man man man, de theatertour | Aankondiging

In Man man man, de podcast gaan Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van hilarische en kwetsbare verhalen stellen ze zichzelf steeds de vraag: ‘Hoe mannelijk zijn we eigenlijk?’ De podcast won een BNR Podcast Award, sleepte bij de Online Radio Awards de prijzen voor favoriete podcast en favoriete presentator in de wacht en staat steevast in de Nederlandse top tien van best beluisterde podcasts. Hoog tijd voor de mannen om dit podcast-succes voort te zetten in het theater! Op het podium kan natuurlijk niet worden geknipt, geplakt en gemonteerd, dus bereid je voor op de meest eerlijke, gênante en ongemakkelijke verhalen. Man man man, de theatertour is een unieke, intieme show waarbij de mannen onthullingen doen die de podcasts nooit zullen halen.

Meer info & kaarten bestellen: https://delamar.nl/voorstellingen/man-man-man-de-theatertour/

  • Likes: 9
  • Dislikes: 0
  • Tags: DeLaMar Theater,DeLaMar,Man man man,Man man man de podcast,Man man man de theatertour,Podcast,Theatertour,Domien Verschuuren,Bas Louissen,Chris Bergström

Transcript

Plaats een reactie