VVD wil 100.000 woningen bouwen in Flevoland

De VVD in de Tweede Kamer wil dat er in heel Flevoland 100.000 woningen bijkomen. De 25.000 huizen die coalitiepartijen D66 en CDA in Almere Pampus willen bouwen vindt de VVD volstrekt onvoldoende gezien het tekort aan 300.000 woningen in Nederland.  VVD-Kamerlid Daniël Koerhuis noemt het plan van de twee andere regeringspartijen niet ambitieus genoeg. Koerhuis roept het kabinet vanmiddag in een debat over het woningtekort op om binnen een half jaar in kaart te brengen of het mogelijk is om 100.000 woningen in Flevoland te bouwen. Hij denkt daarbij zelf niet alleen aan Pampus maar ook aan Oosterwold in Almere Warande in Lelystad en het gebied rondom Dronten. Er moet daar gebouwd worden voor starters middeninkomens en senioren aldus Koerhuis.

  • Likes: 0
  • Dislikes: 1
  • Tags: Nieuws,Omroep Flevoland,woningbouw,nieuwbouwwoningen,nieuwbouw,vvd,nieuwbouwplannen

Transcript

Plaats een reactie