Mindmappen is nuttig en leuk!

Mindmaps helpen je om ideeën te genereren, verbanden te leggen en teksten samen te vatten en te ordenen. Creativiteit en structuur gaan daarbij hand in hand. Daardoor is mindmappen tegelijk nuttig en leuk!
Dit filmpje toont je hoe je een mindmap op papier kan maken, zodat je daarna zelf aan de slag kan.

Hartelijk dank aan de medestudenten en docenten lerarenopleiding aan de VUB en het VUB Fmedia en Marketing team voor de prettige samenwerking.

  • Likes: 164
  • Dislikes: 26
  • Tags: mindmap,mindmaps,mindmap papier,mindmap onderwijs,VUB IDLO,mindmap leuk,mindmap nuttig,ideeën,creativiteit,structuur,leren leren,levenslang leren,leuk leren,leuk studeren,plezierig leren,mindmap handleiding,school saai,leren saai,ik zit vast,VUB lerarenopleiding,mindmap beginners,onderwijstechnologie

Transcript

Plaats een reactie