Transavia en Easyjet hervatten sommige vluchten na de vergrendeling van de

Transavia en Easyjet hervatten sommige vluchten moet na het vergrendelen – DutchNews.nl Dutch News brings daily news from The Netherlands in English

Vrijdag 22 Mei 2020

Transavia zal hervatten enkele vluchten volgende maand. Foto: Depositphotos.com

De nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia is hervat vluchten naar zes bestemmingen in Griekenland, Portugal en Spanje van 4 juni.

De officiële nederlandse advies is om te voorkomen dat alle, maar essentiële reizen, maar ‘sommige van onze passagiers wilt bezoeken familie of hun tweede huis’, Transavia zei. Bezoekers aan Spanje zal eerst moeten gaan in twee weken in quarantaine op de landing.

‘Verantwoordelijkheid ligt bij de reiziger en de beslissing om al of niet te reizen berust bij ze,’ het KLM-dochter zei. Griekenland is nog steeds gesloten voor het nederlands, maar Transavia verwacht dat het verbod moet worden opgeheven op 31 Mei.

Easyjet, die actief is in een Europese basis op de luchthaven Schiphol, is ook schaven te hervatten sommige vluchten, vooral interne Britse en franse diensten. Meer zal worden toegevoegd ‘als de vergrendeling van binnen Europa is versoepeld,’ de luchtvaartmaatschappij zei.

Maskers zullen verplicht worden op alle Transavia en Easyjet diensten.

Dank u voor uw donatie aan DutchNews.nl

De DutchNews.nl team dankt alle gulle lezers die een donatie gedaan in de afgelopen weken. Uw financiële steun heeft ons geholpen om uit te breiden onze dekking van het coronavirus crisis in de avonden en in het weekend en zorg ervoor dat u up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is gratis voor 14 jaar, maar zonder de financiële steun van onze lezers, we zouden niet in staat zijn om u te voorzien van eerlijke en accurate nieuws en beschikt over alle dingen nederlandse. Uw bijdragen is dit mogelijk maken.

Als je nog niet een donatie gedaan, maar dat zou willen, kunt u dat doen via Ideal, credit card of Paypal.

Veel dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan DutchNews.nl in de afgelopen dagen!

Wij kunnen deze service niet bieden zonder jou. Als je nog niet een bijdrage geleverd, kunt u dat hier doen.

De DutchNews.nl team

Doneer nu

Bron: https://www.dutchnews.nl/news/2020/05/transavia-and-easyjet-resume-some-flights-after-lockdown/

Plaats een reactie