Automobilist schept 87-jarige vrouw en rijdt door | Bureau Brabant

Een 87-jarige vrouw uit Boxtel is 18 februari van haar fiets gereden in Boxtel. Een ooggetuige: “Ik zag dat de vrouw wel een meter de lucht invloog en vervolgens hard op de grond viel.” De vrouw kan door het ongeluk niet meer op zichzelf wonen. Weet u meer? Laat het ons weten!

Al het Brabantse nieuws volgen? Abonneer op ons kanaal:
http://bit.ly/11jJQQT

Download de app:
iOS: https://itunes.apple.com/app/apple-store/id421375755?pt=474179&ct=omroep_brabant_youtube&mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroepbrabant.android&referrer=utm_source%3Domroep_brabant_youtube%26utm_medium%3Duse_app_link%26utm_campaign%3Dfacebook_use_app Of volg ons op:

* Website: http://www.omroepbrabant.nl
* Facebook: https://www.facebook.com/omroepbrabant
* Instagram: https://www.instagram.com/omroepbrabant
* Twitter: https://www.twitter.com/omroepbrabant

Welkom op het YouTube kanaal van Omroep Brabant! Hier vind je nieuwsvideo’s over alle actualiteiten in en rondom Noord-Brabant, misdaad, entertainment, sport en evenementen uit de provincie. Omroep Brabant is één van de grootste regionale omroepen van Nederland.

  • Likes: 71
  • Dislikes: 5
  • Tags: brabantnieuws,brabant nieuws,Noord-brabant,brabant,noordbrabant,entertainment,Nederland,Dutch,NL,omroepbrabant.nl,omroep,Omroep brabant,Doorrijder,aanrijding,aanrijding auto,auto-ongeluk,ongeluk met auto,aanrijding bejaarde,aanrijding oude vrouw,aanrijding vrouw in Boxtel,aanhouding oude vrouw in Boxtel,Doorrijder na ongeluk,Doorrijden na ongeluk,Beveiligingscamera,Politie,Politie Noord-Brabant,Politienieuws

Transcript

Plaats een reactie