StoryZoo nieuws • Coronavirus

Het is een vreemde en onbekende tijd voor ons allemaal en zeker ook voor onze kinderen. Corona, wat is het? Een virus? Hoezo mogen wij geen handen meer schudden? Deze video is bedoeld om de kinderen uit te leggen wat het coronavirus is en waar op te letten de komende periode.

Bekijk Meer Video’s ► https://goo.gl/0Nq6vM
Abonneer Nu ► https://goo.gl/TVjMjv

Website ► http://storyzoo.nl/
Webshop ► https://www.storyzoo.shop/
LinkedIn ► https://www.linkedin.com/company-beta/10940543/
Facebook ► https://goo.gl/KqhQPy

Dit kanaal is een magische plek waar door de combinatie van animatie, muziek en educatie een leerzaam avontuur voor je kind is gecreëerd.

Dit zijn geanimeerde flashcard videos die je peuter helpen om de eerste woordjes te leren en uit te spreken. Alle StoryZoo video’s zijn gemaakt in meerdere talen dus kijk ook eens naar andere versies als je je kleintje spelenderwijs een andere taal wilt leren. We horen graag van je en je kan altijd contact met ons opnemen met suggesties, ideeën of gewoon om hallo te zeggen.

StoryZoo.

  • Likes: 73
  • Dislikes: 13
  • Tags: storyzoo,zoo,story,dierentuin,dieren,tv,cartoons,sprookjes,animatie,kinderen,karakters,kind,afleveringen,grappig,baby,peuter,luisteren,spelen,leren,officieel,kanaal,dutch,nederlands,nederland,kidsnetwerk,corona,coronavirus,virus,hoesten,keelpijn,koorts,handen,schudden,hand,bacteriën,wuhan,rivm,ggd,Covid-19,Covid,longontsteking,ziekenhuis,ziekt,ziek,coronavirus outbreak,uitbraak

Transcript

Plaats een reactie