04 | OPEN KAART

Gezien jullie niet volledig worden ingelicht door de overheid, heb ik besloten om een video te maken die dat doet. Vanaf 18:30 volgt de belangrijkste informatie over het virus, indien je geen zin mocht hebben om alles te kijken. Maar hey, kijk alles nou maar gewoon, het is goed om ingelicht te zijn over dit virus en alles eromheen. Ik zal ook binnenkort een hele korte video maken waarin de belangrijkste punten nog eens worden aangehaald.

Ik hoop op deze manier wat bij te kunnen dragen aan het terugdringen en bestrijden van COVID-19, ofwel het Corona virus, in Nederland.

De meeste van deze informatie was al tijdens de uitbraak bekend en is slechts gedurende het verloop van het virus steeds zekerder geworden. We hadden toen al kunnen zien dat het meest effectieve was geweest om meteen zoveel mogelijk maatregelen (NPI’s) te treffen, dan zaten we nu niet met een enorm probleem. Die informatie had ik willen delen, maar ik werd uitgelachen omdat de overheid alles wat ik al “wist” ontkende. Daardoor twijfelde ik sterk aan mijn kennis.

Nu is het besef doorgedrongen dat ik gelijk had, maar te laat. Ook de bevolking krijgt nu voor het eerst pas het besef, maar ook te laat. De overheid had beter moeten communiceren, dan was dit niet zo ver gekomen. Dit mag niet nog eens gebeuren….

Het burgerinitiatief voor een crisiscentrum waar ik het in de video over heb, genaamd: “Never Again”, wil ik graag gebruiken om krachten te bundelen van mensen die graag meehelpen om het virus bestrijden.

Een link hiernaar:
https://www.facebook.com/groups/1094208150937590/

Omdat ik de links naar de artikelen niet kon vermelden in de video, en de beschrijvingsruimte daar te klein voor is, kun je in die groep de lijst vinden van alle bronnen.

De doelen:
* Geld inzamelen voor deze crisis.
* Krachten bundelen van vrijwilligers en (evt) bedrijven.

Denk bij krachten bundelen aan:
– Maken en verspreiding mondkapjes.
– Mantelzorg.
– Identificeren waar hulp nodig is.
– Hulp op de juiste gebieden richten.
– Maken en verspreiding beschermend materiaal.
– Inlichten van anderen.
– Maken en verspreiden beademingsapparatuur.
– Ontwikkeling app.
– Etc.

Mocht het een succes zijn dan wil ik dit initiatief ook doorzetten ná deze crisis, zodat we in de toekomst niet nog een keer hetzelfde scenario tegemoet gaan.

Als ik beeld- / muziekmateriaal gebruikt heb die van jou af komt, kan je dat melden in de comments. Ik wil dan best verwijzen naar jouw kanaal, maar neem daar nu de tijd even niet voor, omdat de tijd dringt.

Deel deze video met zoveel mogelijk mensen, zodat dit zich sneller verspreidt dan het virus zelf! Enkel dan….houden we dit virus nog tegen. Heel veel sterkte en succes tijdens deze moeilijke
periode, we kunnen het!

#stayhome #withme #coronavirus #covid-19 #coronanederland

  • Likes: 9
  • Dislikes: 5
  • Tags: corona,covid-19,overheid,staat,nederland,rutte,jaap van dissel,dissel,rivm,liegt,leugens,open kaart,waarheid,politiek,informatie,advies,aerosol,covid-19 nederland,mondkapjes,betrouwbare,betrouwbaar,wat is corona,hoe werkt corona,is corona dodelijk,alle informatie over corona,robert jensen

Transcript

Plaats een reactie