ONZE VALENTIJNSDAG IN KAAPSTAD

We lopen ietsje achter met de video’s lieverds! Nederland (en de wereld) is nu vol van het Corona virus, ook wij houden ons er erg mee bezig. Een gek idee dat we een paar weken nog rustig in Kaapstad waren en er niks aan de hand was. We hopen dat iedereen gezond is en blijft en dat iedereen z’n best kan doen om voor elkaar te zorgen en rekening met elkaar kan houden. Hopelijk kan deze video je even wat afleiding geven voor al het nieuws wat nu de ronde doet! In deze video zie je hoe onze Valentijns dag was in Kaapstad!

Liefs van ons! X
Rien & Vivian

  • Likes: 253
  • Dislikes: 5
  • Tags: Vivian,Rien,Vivian Hoorn,Rien Welsink,Nederlandse vlog,Leuke vlog,Travel,Reizen,Tips,Travel tips,Mooie plekken,Reizen inspiratie,inspiratie,Fotografie,Photography,Reis video,Shoot,Rien muziek,Jaqueline Timemachine,Jaq,Rien en Vivian,Vivian en Rien,Valentijnsdag,Kaapstad,liefde,verliefd

Transcript

Plaats een reactie