Coronavirus hits opvangcentrum in Friesland, 22 positieve test dus

Coronavirus hits opvangcentrum in Friesland, 22 positieve tests zo ver – DutchNews.nl Dutch News brings daily news from The Netherlands in English

Maandag 11 Mei 2020

Foto: Depositphotos.com

Een opvangcentrum in Sneek in Friesland wordt getroffen door een coronavirus uitbraak, en tot nu toe 20 van de 500 inwoners hebben gevonden om het virus, de lokale gezondheidsdienst heeft bevestigd.

Ambtenaren zijn nu testen van alle bewoners en verwachten dat de echte infectie percentage veel hoger, news agency ANP gemeld.

Het centrum is gesloten voor drie dagen tijdens het testen van de bewoners en werknemers wordt uitgevoerd. Vluchtelingen gevonden worden die het virus zal worden beperkt tot hun kamers.

Dank u voor uw donatie aan DutchNews.nl

De DutchNews.nl team dankt alle gulle lezers die een donatie gedaan in de afgelopen weken. Uw financiële steun heeft ons geholpen om uit te breiden onze dekking van het coronavirus crisis in de avonden en in het weekend en zorg ervoor dat u up-to-date met de laatste ontwikkelingen.

DutchNews.nl is gratis voor 14 jaar, maar zonder de financiële steun van onze lezers, we zouden niet in staat zijn om u te voorzien van eerlijke en accurate nieuws en beschikt over alle dingen nederlandse. Uw bijdragen is dit mogelijk maken.

Als je nog niet een donatie gedaan, maar dat zou willen, kunt u dat doen via Ideal, credit card of Paypal.

Veel dank aan iedereen die heeft gedoneerd aan DutchNews.nl in de afgelopen dagen!

Wij kunnen deze service niet bieden zonder jou. Als je nog niet een bijdrage geleverd, kunt u dat hier doen.

De DutchNews.nl team

Doneer nu

Bron: https://www.dutchnews.nl/news/2020/05/coronavirus-hits-refugee-centre-in-friesland-22-positive-tests-so-far/

Plaats een reactie